I sikre hænder

Hos Feriepartner kan du leje dejlige sommerhuse i hele Sydsverige - og du kan gøre det trygt. Vi er nemlig en del af Danmarks største kæde af selvstændige feriehusbureauer, og hos os vil du opleve attraktive priser og en sikkerhed i top.

Godt lokalt kendskab

De lokale feriehusbureauer har mange års erfaring i at udleje sommerhuse. Medarbejderne kender de sommerhuse i området, der bliver formidlet, og kan rådgive dig, så du finder lige det sommerhus, der opfylder dit behov.

Feriepartners målsætning er, at du oplever:

  • Kompetent rådgivning når du skal vælge sommerhus
  • Effektiv service - fra du bestiller din ferie, til den er veloverstået
  • Hurtig hjælp, når der er behov

Sikkerhed med Tryg

I samarbejde med Tryg tilbyder Feriepartner dig en Tryghed Inklusiv-forsikring, når du lejer et sommerhus. Forsikringen sikrer tilbagebetaling af lejen, hvis du bliver syg, kommer til skade eller uforskyldt bliver arbejdsløs.

Tryghed Inklusiv dækker desuden, hvis du bliver nødt til at afbryde ferien, eller hvis du kommer til at ødelægge noget i sommerhuset.

Højeste kreditværdighed med Bisnode

Feriepartner er tildelt den højeste kreditværdighed, AAA Guld, hele 10 år i træk. Noget, som kun 0,15% af alle danske virksomheder har formået.

Kreditværdigheden er et udtryk for en virksomheds betalingsevne, og det er din sikkerhed for, at du handler med en økonomisk sund virksomhed.

Ratingen tildeles af Bisnode, en af Europas førende data- og analysevirksomheder.

Læs mere om Feriepartners kreditværdighed 

Tryghed med Feriehusudlejernes Brancheforening

Feriepartner er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening. Det er din sikkerhed for, at du lejer sommerhus gennem et bureau, der overholder gældende regler og love.

Feriepartner er ligeledes tilknyttet Ankenævnet for Feriehusudlejning, der behandler sager vedrørende lejemål i Skandinavien.

Læs mere om Feriehusudlejernes Brancheforening

Hvis du er utilfreds med leje af et sommerhus

Er du utilfreds med leje af et sommerhus gennem Feriepartner, skal du først rette henvendelse til det Feriepartner-bureau, hvor du har lejet sommerhuset. I langt de fleste tilfælde finder vi en løsning, som alle parter er tilfredse med.

I det tilfælde, hvor der ikke findes en løsning, kan du indgive en klage til Ankenævnet for Feriehusudlejning eller via EU’s klageplatform.

Luk