Sommerhusferie i Sverige

Uberørt natur, verdensberømt glaskunst, forlystelses- og familieparker i særklasse, charmerende træhuse og imponerende dyreliv. Sverige har det hele til en begivenhedsrig ferie
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Skab uforglemmelige minder i mageløse Sverige

Sverige er på én gang velkendt og hjemligt, og så alligevel ganske anderledes og overraskende. 

Det er særligt, den utæmmede natur med dybe skove, blikstille søer, tusindvis af øer ud for kysten og dramatiske, bakkede landskaber, der gør Sverige til noget helt specielt.

Og den har du rig mulighed for at udforske på pittoreske cykel- og vandreruter, nogle af Europas bedste golfbaner og lystfiskeri i store og små søer, hav og åer.

Men du skal også unde dig selv at nyde den unikke natur, det varierede dyreliv og den særlige stilhed, der hersker i den øde natur - for dét er Sverige.

Sommerhusferie i Sverige byder også på spændende familieparker med hvert sit anderledes tema - Astrid Lindgrens eventyr, Det Vilde Vesten, miniature-Sverige og vilde forlystelser - ligesom du er tæt på det traditionsrige Glasrige, hvor du kan nyde glaskunst i verdensklasse.

Und dig selv et besøg i Sveriges næststørste by, Gøteborg, hvor kultur, shopping, byliv og bjertagende skærgårdsoplevelser venter.

Og så er der rig mulighed for at afprøve dine skifærdigheder i Isaberg, som i øvrigt også er et skønt udflugtsmål for den aktive naturelsker om sommeren.

Foto: Visit Sweden, Heléne Grynfarb

Saml inspiration til sommerhusferien i Sverige

Skal du gå på opdagelse i Sveriges betagende, vilde, afvekslende og barske natur?

Eller skal du dykke ned i barndomsminder fra Astrid Lindgrens eventyr, besøge Sveriges næststørste by eller rejse til Det Vilde Vesten?

Alt det og meget mere får du svar på med vores inspirationssider, hvor vi har samlet idéer og gode råd til oplevelser, attraktioner og aktiviteter på din sommerhusferie i Sverige.

Luk