Transport til Sverige

Sommerhuset er booket, og nu mangler du bare at finde ud af, hvordan du nemmest kommer til Sverige. Her på siden giver vi dig et overblik over forbindelserne mellem Sverige og Danmark - og vi giver dig også rabat på færgebilletten over sundet.

 

Med færge

Hop ombord på en færge og kom nemt på sommerhusferie i Sverige.

Stena Line sejler flere gange dagligt mellem Frederikshavn og Göteborg og bringer dig til det svenske (og hjem igen efter endt ferie) på 3,5 time. 

Bor du længere sydpå, sejler Stena Line også fra Grenå til Varberg, der ligger midt imellem Göteborg og Halmstad.

Fra Helsingør i Nordsjælland kan du komme til svenske Helsingborg på bare 20 minutter, og færgerne sejler flere gange om dagen. Det er både Scandlines og H-H Ferries, der sejler denne rute.

Fordi du har booket sommerhus hos os, får du rabat på færgebilletten. Læs mere længere nede.

Over broen

Bor du i Københavnsområdet, syd eller vest for hovedstaden, er den nemmeste løsning at køre over Øresundsbroen.

Den 16 kilometer lange forbindelse tager dig nemt og sikkert på ferie i det svenske, og med BroPas kan turen gøres relativt billigt.

Med tog og bus

Tog- og busforbindelserne mellem Danmark og Sverige er glimrende. men dog vil vi anbefale at tage bilen, da vores sommerhuse som oftest ikke ligger tæt på offentlig transport.

Der kører tog flere gange dagligt mellem København og Malmø, hvorfra der er gode forbindelser til Göteborg og Stockholm.

Flere busselskaber kører fra mange steder i landet til nogle af de største svenske byer til en rigtig fornuftig pris - og flere gange om dagen. Se blandt andet Swebus, NettbussFlixbus og Gråhundbus.

Spar penge med Feriepartner

Når du booker sommerhus hos os, kan du spare penge (og besvær) på turen til Sverige.

Vi tilbyder forskellige typer rabatbesparelser på din færgebillet, når du køber den gennem os.


Ring eller skriv til os for mere information!

 

Har du brug for hjælp?

Luk