Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om et gavekort på 3.000 kr.

Med vores gratis nyhedsbrev får du som den allerførste adgang til dugfriske nyheder fra Feriepartner: skarpe tilbud på sommerhusferie i Danmark, inspiration til sommerhusferien og spændende nyheder blandt vores huse.

Ved tilmelding af nyhedsbrevet deltager du automatisk i lodtrækningen om et gavekort til en værdi af 3.000 DKK, som du kan bruge på et af vores dejlige sommerhuse - vi trækker lod hver 3. måned.

 

Få inspiration og seneste nyheder fra Feriepartner

Skal udfyldes
Skal udfyldes

Ja tak, jeg er interesseret i gode tilbud og inspirerende tips til min sommerhusferie – og vil samtidig gerne deltage i lodtrækningen om et gavekort på kr. 3.000. Du kan naturligvis altid melde dig fra igen.

Jeg giver hermed samtykke til, at Feriepartner Danmark-koncernen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Feriepartner Danmark-koncernen videregiver ikke mine oplysninger til tredjepart, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til info@feriepartner.dk eller via link i alle nyhedsbreve. Læs mere

Ja tak, tilmeld mig
 

Luk