Om Feriepartner Sverige

Lej et sommerhus i Sverige gennem Feriepartner.

Feriepartner Sverige hedder også ‘Ferienhausvermittlung Kröger+Rehn’ og holder til i Hamborg i Tyskland. Firmaet blev grundlagt i 1973 efter en sommerferie i Danmark, hvor den tyske familie Kröger så et hjemmelavet skilt ved vejen. Skiltet viste hen til en ung mand i familien Rasmussen, der lejede seks feriehuse ud og de to familier aftalte så, at familien Kröger ville hjælpe med det fra deres bopæl i Hamborg.

Fra at være et typisk køkkenbordsfirma voksede firmaet sig større, og da Urlaubsring Dänemark blev grundlagt i 1986, overtog vi i Hamborg ansvaret for bookinger og udsendelse af kataloger. Endnu et firma kom til, og drømmen om sammen med de danske feriehusudlejere at blive den største feriehusudlejning i Danmark voksede med. Som erfaren og kompetent partner for Feriepartner Danmark tilbyder vi hver dag vores kunder rådgivning, hjælp og en dejlig oplevelse, når de booker et feriehus gennem Ferienhausvermittlung Kröger+Rehn.

I 2013 overtog Ferienhausvermittlung Kröger+Rehn så et agentur med feriehuse i Sverige, primært i Småland. Da en nabo i 1990 bad om hjælp til at få lejet sit fritidshus ud, fik Eberhard Krieger den idé at hjælpe andre husejere i Småland med at udleje deres fritidshuse. Det blev til ‘Småland Ferienhaus’, over tiden udvidet til at have over 100 feriehuse i hele Sydsverige.

Hos Feriepartner Sverige kender vi hvert enkelt feriehus og hjælper husejerne, som ofte er den, der møder dig ved ankomst og eventuel måleraflæsning. Det er os, der hjælper de svenske husejere til rette i Feriepartner familien - og hjælper de danske feriehusgæster til Sydsverige.

God ferie!

Har du brug for hjælp?

Luk