Attraktioner i Sverige

Bliv dus med skovens konge, oplev en miniatureudgave af Sverige, som det så ud i 1800-tallet, mærk suset i maven i sjove forlystelser eller besøg en af Nordens bedste bevarede renæssanceslotte
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Oplevelser for hele familien

Det bliver med garanti både aktivt, lærerigt og fascinerende, når turen går til nogle af Sveriges attraktioner på din sommerhusferie.

Interessante oplevelser venter både store og små, og Sveriges attraktioner formår på fornemmeste vis at forene familiesamvær og nærvær med anderledes og sjove aktiviteter.

Udvalgte attraktioner i Sverige

Glæd dig til at opleve et af Sveriges fornemmeste befæstningsanlæg igennem mange år på Kalmar Slot, som i dag danner rammen og spændende historiske udstillinger og forrygende børneaktiviteter.

Nils Holgerssons Verden inviterer indenfor til en spændende rejse igennem miniature-Sverige, forhindringer i trætoppene, gokart og masser af leg med udgangspunkt i Selma Lagerlöfs berømte fortælling om den pudsige dreng, Nils Holgersson. 

I Tosselilla Sommerland er der forlystelser for alle penge, både til vands, til lands og i luften, og familiens yngste kan komme tæt på sommerlandets store dyrebestand.

Og a propos dyr - i Grönåsen Elgpark kan du komme til at stå ansigt til ansigt med imponerende elge midt i den smukke svenske skov.

Foto: Visit Sweden, Sara Ingman

Grönåsen Elgpark

Nils Holgerssons Verden

Kalmar Slot

Tosselilla Sommerland

Luk