Aktiviteter i Nordsjælland

I Nordsjælland venter et overflødighedshorn af aktiviteter på at afløse sommerhusafslapningen for en stund. Er du til madfestival, middelalder, loppemarkeder, musik eller byfest?
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Ferieaktiviteter ad libitum

Glæd dig til det store udvalg af aktiviteter i alle genrer, der venter dig på din sommerhusferie i Nordsjælland - her er nemlig masser af muligheder for dig, der vil kombinere hygge, nærvær og dasen i sommerhuset med aktiviteter, liv og glade dage i områdets byer.

Lyt til musik i verdensklasse på sommerens festivaler, smag på Nordsjælland og kom tæt på historie på Esrum Kloster, gør det perfekte loppe- eller kunstfund på markederne, kom tæt på et rigtigt landbrug på høstmarkedet og vær med i den årlige byfest i Tisvildeleje, der skyder sommeren i gang.

Også for børn er Nordsjælland et aktivitetseldorado med store som små besøgssteder, der alle involverer børnene til en sjov dag.

Esrum Kloster

Musikfestivaler

Nordsjællands sommermarkeder

Tisvildeleje går i fisk

Bakken

Aktiviteter for børn i Nordsjælland

Hvis en af dagene på sommerhusferien skal stå helt og aldeles i børnenes tegn, er der masser af muligheder i det nordsjællandske.

Slip børnene løs på en af Nordsjællands største naturlegepladser, kom tæt på majestætiske fugle, hop ombord i forrygende forlystelser, tag på skattejagt i skoven og rejs tilbage til fortiden.

Klap en fisk og fang en krabbe

Eller hvad med at lade børnene se, hvordan en rødspætte virkelig kan gemme sig i sandet?

På Hundested Havn kan I ligge på maven på oplevelsesplatformen og komme helt tæt på - og røre - fisk og krabber i hyttefadet.

Og a propos krabber kan du tage børnene med på krabbefiskeri ved Helsingør Havn, hvor I også kan holde krabbevæddeløb. Det vækker altid stor glæde hos familiens yngste at se skaldyrene krabbe sig sidelæns mod vandet.

Vil du lave en heldagstur ud af familiens krabbefangerdag, kan I tage færgen fra Hundested til Rørvig, der nærmest er landskendt for krabbefiskeri for børn.

Luk