Sommerhusferie i Nordsjælland

Går sommerhusferien til Nordsjælland? Liseleje, Tisvildeleje, Hornbæk og co. byder på bjergtagende naturoplevelser, strande i verdensklasse, kultur og kunst for den kræsne og uanede muligheder for aktive udfoldelser
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Dit nordsjællandske paradis

Københavns grønne forhave, kongernes Danmark og Den Danske Riviera. Det skorter ikke på superlativer i beskrivelserne af Nordsjælland.

Men der ér noget storslået over området, og det vil du opleve, hvis årets sommerhusdestination hedder Nordsjælland.

Her venter dig charmerende kystbyer som perler på en snor og et overflødighedshorn af natur, kultur og historie - både forår, sommer, efterår og vinter.

Glæd dig til at udforske det bakkede kystterræn, nogle af Danmarks største og smukkeste skove og de kridhvide strande, der regnes blandt Europas bedste. 

Lad dig friste på Nordsjælands mange markeder, bliv klog på den lokale historie og udvid din kunstneriske horisont på det internationalt anerkendte museum Louisiana.

De nordsjællandske slotte står klar til at imponere dig med deres skønhed og historie, og du må ikke snyde dig selv for havevandring i de kunstfærdige slotsparker.

Eller hvad med at følge en af de mange cykel- eller vandreruter, spille golf, svinge fiskestangen i sø, hav og fjord, glide afsted i kano eller kajak eller prøve kræfter med windusrfing?

Og når sulten melder sig kan det nærmest blive svært at vælge mellem de mange indbydende spisesteder, Nordsjælland byder på.

Glæd dig til afslapning, oplevelser og masser af indtryk på din sommerhusferie i Nordsjælland.

Saml inspiration til ferien i Nordsjælland

Find ud af, hvad Nordsjællands charmerende kystbyer har at byde på.

Er du til endeløse stranddage, opdagelse i skoven, lokal kultur på museerne, majestætiske slotte, god mad eller aktiv ferie?

Få overblikket over Nordsjællands store udbud af oplevelser og aktiviteter her.

Luk