Aktiviteter i Nordsjælland

I Nordsjælland venter et overflødighedshorn af aktiviteter på at afløse sommerhusafslapningen for en stund. Er du til madfestival, middelalder, loppemarkeder, musik eller byfest?
Søg efter sommerhus
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Ferieaktiviteter ad libitum

Glæd dig til det store udvalg af aktiviteter i alle genrer, der venter dig på din sommerhusferie i Nordsjælland - her er nemlig masser af muligheder for dig, der vil kombinere hygge, nærvær og dasen i sommerhuset med aktiviteter, liv og glade dage i områdets byer.

Lyt til musik i verdensklasse på sommerens festivaler, smag på Nordsjælland og kom tæt på historie på Esrum Kloster, gør det perfekte loppe- eller kunstfund på markederne, kom tæt på et rigtigt landbrug på høstmarkedet og vær med i den årlige byfest i Tisvildeleje, der skyder sommeren i gang.

Også for børn er Nordsjælland et aktivitetseldorado med store som små besøgssteder, der alle involverer børnene til en sjov dag.

Esrum Kloster

Musikfestivaler

Nordsjællands sommermarkeder

Tisvildeleje går i fisk

Bakken

Aktiviteter for børn i Nordsjælland

Hvis en af dagene på sommerhusferien skal stå helt og aldeles i børnenes tegn, er der masser af muligheder i det nordsjællandske.

Slip børnene løs på en af Nordsjællands største naturlegepladser, kom tæt på majestætiske fugle, hop ombord i forrygende forlystelser, tag på skattejagt i skoven og rejs tilbage til fortiden.

Klap en fisk og fang en krabbe

Eller hvad med at lade børnene se, hvordan en rødspætte virkelig kan gemme sig i sandet?

På Hundested Havn kan I ligge på maven på oplevelsesplatformen og komme helt tæt på - og røre - fisk og krabber i hyttefadet.

Og a propos krabber kan du tage børnene med på krabbefiskeri ved Helsingør Havn, hvor I også kan holde krabbevæddeløb. Det vækker altid stor glæde hos familiens yngste at se skaldyrene krabbe sig sidelæns mod vandet.

Vil du lave en heldagstur ud af familiens krabbefangerdag, kan I tage færgen fra Hundested til Rørvig, der nærmest er landskendt for krabbefiskeri for børn.

Luk