Gratis adgang til badeland

Slå dig løs i vandrutsjebanen og plask rundt dagen lang, når du er på ferie i Blokhus. Lej et sommerhus, der giver gratis adgang til badelandet i Blokhus Feriecenter
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Kom gratis i badeland med Feriepartner Blokhus

Hvis det danske sommervejr viser sig fra sin mindst gavmilde side, hvis du pludselig får lyst til en dukkert i det ruskende efterår eller hvis du har brug for at blive varmet igennem på en kold vinterdag, så er du kommet til det rette sted.

Igennem Feriepartner Blokhus kan du nemlig leje et sommerhus, der  giver gratis og ubegrænset adgang for dig og hele familien til badelandet i Blokhus Feriecenter. 

Her venter timevis af vandsjov for både store og små legesyge sjæle i vandrutsjebanen, modstrømskanalen, det store varme bassin og i wellness-afdelingen (NB: Wellnessafdelingen koster ekstra).

Vis lejebeviset på "dit" sommerhus, når du ankommer til badelandet i Blokhus Feriecenter - og så er det bare om at komme i badetøjet og hoppe i baljen så hurtigt som muligt.

Rabat på badelande

Hvis du forelsker dig i et sommerhus, der ikke giver gratis adgang til badelandet i Blokhus Feriecenter, så skal du ikke fortvivle.

Der er stadig rig mulighed for, at du kan slippe din indre vandhund løs i Blokhus-området til spotpris.

Du og dine medrejsende får nemlig stadig 20% på indgangen til Blokhus Feriecenter, ligesom du også får 20% rabat på indgangen til Park Vendia i Hjørring og Svømmeland Nørresundby.

Slå dig løs i Blokhus Feriecenters eksotiske omgivelser

Luk