Feriepartner Blokhus

Hos Feriepartner Blokhus finder du ikke bare det absolut største udvalg af privatejede sommerhuse i Rødhus, Blokhus og Saltum men også de absolut bedste huse. Vi har helt siden firmaets start i 2002, hvor 35 huse blev udlejet, og frem til i dag, hvor vi tilbyder ca. 600 huse, udelukkende satset på den gode kvalitet, og det rigtige hus til den rigtige pris.

Blokhus-området har de senere år været igennem en enorm udvikling og er ikke for ingenting blandt de mest populære feriedestinationer i hele Danmark. Herfra er der virkeligt gode muligheder for udflugter i hele Nordjylland – alt fra Aalborg til Skagen er tæt på. Strandene er helt unikke og Danmarks største sommerland – Fårup Sommerland – ligger lige i baghaven.

De dygtige medarbejdere på bureauet i hjertet af Blokhus er virkeligt tæt på både sommerhusene, husenes ejere og de mange gæster. Vi sætter en ære i at have fingeren på pulsen og vide ikke bare hvad der sker overalt men også kende hver en vej og hvert et hus.

Skal ferien i sommerhus holdes i Nordjylland og i Blokhus eller de to naboområder Rødhus og Saltum, så er du havnet det helt rigtige sted. Og er du selv den heldige ejer af et sommerhus, som du gerne vil have udlejet, så står vi gerne til rådighed.

Velkommen hos Feriepartner Blokhus!

Har du brug for hjælp?

Jeres Feriepartner Team

Luk