Attraktioner i Blokhus

Dyk ned i Blokhus' skatkammer af attraktioner, der rummer alt fra krigshistorie, eksotiske dyr og betagende blomster til vilde forlystelser og et kig under vandoverfladen. Hvilken attraktion er du til?
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Blokhus frister med varierede seværdigheder

Sommerhusferie i Blokhus er lig med sommerhusferie helt tæt på Nordjyllands største attraktioner, der byder på sjov og underholdning for ethvert temperament.

Er du til Aalborg Zoos vilde eksotiske dyr eller Jespehus Feriepark dragende univers af farvestrålende blomster og indbydende aktiviteter? 

Måske er du interesseret i Museumscenter Hanstholms krigshistorie fra 2. verdenskrig, der blandt andet lukker dig ind i resterne af tyskernes bunkere?

Eller også er du til fuld fart og forrygende forlystelser i Fårup Sommerland - eller måske har du lyst til at kigge en sæl dybt i øjnene og komme ned på Nordsøens dybeste sted i Nordsøen Oceanarium?

Uanset hvad er der attraktioner nok i Blokhus-området til at fylde en hel sommerhusferie ud med oplevelser, du sent vil glemme.

Og det er ikke noget problem, hvis du vil besøge alle fem attraktioner. Når du lejer sommerhus igennem Feriepartner Blokhus får du nemlig rabat på alle de nordjyske attraktioner.

Attraktioner med rabat i Blokhus

Glæd dig til de mange gode ferieoplevelser, der venter dig i betagende Blokhus.

Her er du blandt andet tæt på Nordjyllands største attraktioner, der byder på såvel seriøs som lærerig og hylende morsom underholdning.

Og når du lejer sommerhus hos Feriepartner Blokhus får du rabat på indgangen til nogle af Danmarks største seværdigheder. Køb indgangsbilletter med rabat på bureauet, eller bestil dem, når du booker dit sommerhus online.

Interesseret i flere attraktioner i Blokhus?

Mulighederne for at komme helt ind under huden på Blokhus og omegn er store, for området byder på et væld af skægge oplevelser og besøgværdige attraktioner.

Tag et kig på vores forslag til oplevelser i Blokhus-området - du må godt begynde at glæde dig.

Luk