Gateway Blokhus

Sørg for sommerhusferiens aktive indslag i Blokhus Klitplantage, hvor vandre-, cykel- og mountainbikeruter tager dig rundt i den smukke natur og lege- og bålpladsen bringer hele familien sammen
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Aktive naturoplevelser i Blokhus Klitplantage

I den idylliske Blokhus Klitplantage kan du få en pause fra det myldrende turistliv, der udspiller sig om sommeren i Blokhus.

Her kan du opleve smuk natur og nysgerrige dyr til lyden af havets brusen og vindens susen i træerne - og så er mulighederne for aktive eventyr og fysiske udfoldelser eminente.

Natur og aktiviteter

Gateway Blokhus er Blokhus Klitplantages aktivitetsunivers, og her venter både hyggelige naturoplevelser og udfordrende aktiviteter.

Med Gateway Blokhus kan hele familien tilbringe kvalitetstid på den spændende naturlegeplads og på gatewaypladsen, hvor der både er bål, picnicareal og naturbageovn.

Gateway Blokhus er også lig med gode muligheder for motion; du kan cykle, mountainbike og vandre på de mange naturskønne ruter rundt i plantagen, ligesom du også kan tage din hund med i hundeskoven.

International kunst i skoven

Siden 2015 har Gateway Blokhus været den spektakulære kulisse for områdets årlige kunstfestival, Land-Shape Festival.

Festivalen, der som regel løber af stablen først i juni, er en international festival for naturkunst, hvor du både kan beundre internationale kunstneres land art-værker, komme helt tæt på den fantastiske nordjyske natur og selv deltage i og forme din kunstoplevelse på workshops.

Land art er i sagens natur kunst under åben himmel, og derfor kan du glæde dig til at møde både store kunst- og naturoplevelser.

På cykel og mountainbike

På gåben

Luk