Lystfiskeri i Nordsjælland

Vil du helst fiske i hav, sø eller fjord? Tag fiskestangen på nakken og tag rundt til Nordsjællands mange og rige fiskevande og fang aftensmaden til sommerhuset
Find sommerhuse
Søg efter sommerhus
Bornholm Nordjylland Limfjorden Vestjylland Midtjylland Østjylland Sydøstjylland Fyn med øer Nordsjælland Sydvestsjælland Møn-Stevns Lolland-Falster
Sydsverige Midtsverige
AUGUST 2020
Ma Ti On To Fr
31 27
28
29
30
31
01
02
32 03
04
05
06
07
08
09
33 10
11
12
13
14
15
16
34 17
18
19
20
21
22
23
35 24
25
26
27
28
29
30
36 31
01
02
03
04
05
06

2. Vælg varighed

1 UGE
2 UGER
3 UGER
3 Dage
4 Dage
Se flere
2 Dage
3 Dage
4 Dage
5 Dage
6 Dage
1 UGE
8 Dage
9 Dage
10 Dage
11 Dage
12 Dage
13 Dage
2 UGER
3 UGER
4 UGER

1. Vælg gæster

Voksne


Børn (0-11 år)


Husdyr

Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter

Soverum

Badeværelse

Får du bid?

Med mere end 400 kilometers kystlinje er det næppe nogen overraskelse, at Nordsjælland byder på fantastiske fiskemuligheder. 

Kystfiskeri direkte fra de mange dejlige strande og de mange små hyggelige fiskerhavne er oplagt, og Kattegats vande er gavmilde.

Her er der mulighed for at få både havørred, hornfisk, fladfisk og multe på krogen, og så er der næsten ikke noget mere meditativt og beroligende end at stå på Sjællands nordkyst en tidlig morgen med fiskestangen i hånden, mens alt ånder fred omkring dig.

Fjord og sø

Nordsjælland ligger i et smørhul, hvad angår varierede fiskevande, for her er nærmest vand fra alle sider.

Både ved Isefjorden og Roskilde Fjord finder du masser af godt fiskevand, så træk i vadersne og væbn dig med tålmodighed. Du kan også nøjes med at fiske fra vandkanten, men da vandet er roligt i fjordene er det oplagt at bevæge sig lidt væk fra kysten.

Også Danmarks største sø, Arresø, byder på gode fiskemuligheder fra båd eller afmærkede områder.

Kombinér din fisketur med en smuk naturoplevelse og kom helt tæt på søens rige fugleliv, der omfatter trold- og hvinænder, fiskehejrer, toppede lappedykkere og gråænder.

Fisketur på havet

Er du rigtigt bidt af lystfiskeri, bør du tage på fisketur med den gamle fiskekutter Hjalmar og få en fiskeoplevelse for livet. Her kan du prøve kræfter med vaskeægte havfiskeri, og hvis du er heldig, bider torsk og sild på krogen.

Hjalmar sejler ud fra Helsingør havn, og hvad enten du er nybegynder eller øvet, er her plads til dig.

Også kutteren Sandmanden inviterer med på fiskeeventyr på Kattegats rige vande, og denne tur er specielt egnet til familier, der vil prøve lykken sammen, og til nybegyndere.

Prøv lykken til lyden af en rigtig fiskekutter, mærk salten i næsen og den friske vind i håret, og nyd en dejlig dag på havet.

Fisk i ferskvand

Sidst, men ikke mindst, kan du også gøre fangstforsøg i nogle af de naturskønne put & take-søer, der ligger i nærheden af Nordsjællands sommerhusområder.

Hos Fredensborg Ørredfiskeri kan hele familien tage på fisketur i rolige, naturskønne omgivelser ved den idylliske skovsø, der regnes for en af Danmarks smukkeste.

Her kan du fiske efter tre slags ørreder samt gedder, ål, aborrer, suder og karper og nyd stilheden, der hersker her, på trods af søens store popularitet blandt lystfiskere.

Du finder også put & take-søer i Skævinge og Lynge, der ligger et godt stykke syd for Arresø - ideelle til en lidt længere udflugt.

Luk