Feriepartner Liseleje

Sommerhuse i Nordsjælland

Vi – Christina, Lene T., Nanna og Lene P. – vil gerne byde dig hjertelig velkommen hos Feriepartner Liseleje. Vi er et selvejet, lokalt feriehusbureau, som udlejer sommerhuse i Nordsjælland i mange prisklasser – både meget lukuriøse og også mere enkelt udstyrede huse.

Vores huse ligger tæt ved Nordsjællands skønne, børnevenlige badestrande, skov, fjord og Danmarks største sø Arresø – og kun knapt en times smuk og fredelig køretur til København. Vi kender husene og lokalområdet ud og ind, og vi hjælper altid gerne med vejledning til din sommerhusferie i Nordsjælland.

Nordsjælland er fyldt med spændende feriefornøjelser, interessante seværdigheder, gode spisesteder og ikke mindst utallige muligheder for at dyrke alle former for sport. Fritidsfiskeren finder et righoldigt udbud af havfiskeri, ferskvandsfiskeri samt "put and take". Vindsurferen får én af Europas bedste lejepladser lige uden for døren. Og golferen har mange forskellige baner at vælge imellem. Spørg os til råds om aktiviteterne i området eller kig her på vores lokale hjemmeside.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til en perfekt ferieoplevelse.

Har du brug for hjælp?

Luk