Feriepartner Henne Strand

Jette, Finn, Tim, Tina og Peder repræsenterer et lokalt selvstændigt feriehusbureau, Feriepartner Henne Strand.

Vi har ikke alene de sidste mange år været aktive i turistbranchen. Men også i adskillige år været indbyggere i Henne Strand. Derfor har vi også et særligt forhold til byen og omgivelserne i og omkring Henne. Vi mener, at den basisviden og det lokalkendskab, gør os i stand til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige hus for dig og din familie.

Vi tilbyder kvalitetstid, fred og ro i rekreativ natur. Her hygger familien sig sammen. Vi gør os umage med det, der er vigtigst for dig i din ferie.

Om du vælger et standarthus eller et sommerhus med pool, ude spa eller infrarød sauna. Vore huse inviterer til afslapning og hygge. Som et plus er rengøringen og rejseforsikringen altid inkluderet i lejeprisen. Her i Henne Strand får du oplevelsen af sydlandsk stemning og atmosfære i en hyggelig ferieby, omgivet af et imponerende klitlandskab.

Her kan du slappe af og slippe for den travle hverdag. Vi forsøger at tilbyde dig den bedst mulige service for at leve op til jeres forventninger om en god oplevelse.

 

Luk