Feriepartner Skagen

Velkommen hos Feriepartner Tversted, Ålbæk og Skagen - vi glæder os til at tage imod dig.

Du finder os lige i hjertet af Tversted på Østervej 2C og i Ålbæk på Skagensvej nr. 47, med god mulighed for parkering uden for begge bureauer. Hos os vil du møde bureauleder Lars, salgschef Mads, ejerrådgiverne Annette og Dorthe, ferierådgiverne Christina, Michelle og Nikita, samt vores servicemand Tommy.
Tommy vil du oftest møde ude i feriehusene, hvor han altid er klar på at hjælpe med småproblemer og småreparationer.

Vi er et team af motiverede og dedikerede kolleger, der hver dag arbejder for at skabe en bedre oplevelse, både for dig som feriegæst, dig som feriehusudlejer og for lokalområdet.

Vores feriehuse er nøje udvalgte og velbeliggende. Vi udlejer gode huse i Kjul, Tversted, Skiveren og Lodsskovvad, samt på den nordjyske østkyst mellem Skagen og Frederikshavn. Her kan du opleve dejlige sandstrande, klitlandskaber og skov, hvor luften er frisk og atmosfæren er hyggelig og rolig. Ligeledes får du et væld af muligheder for aktiviteter tæt på og i naturen, blandt andet vandreture, cykling, padel/tennis og golf, og du kan nyde godt af de lokale lækkerier på byernes hyggelige caféer og restauranter.

Som vores navn indikerer, så ønsker vi at indgå i et partnerskab med dig og det lokalområde, vi alle er en del af. Vi sætter en ære i et dybdegående kendskab til vores feriehuse og lokalområde, som vi blandt andet støtter op omkring med midler fra vores Oplevelsespulje. Oplevelsespuljen (50.000 kr.) uddeles hvert år til lokale ildsjæle, initiativer og oplevelser, der skaber glæde, værdi og sammenhold for både feriegæster, feriehusejere og os, der bor her.

Vi vægter den personlige vejledning højt og du kan altid få fat i os, hvis du har brug for det. Hos os er samarbejdet med feriehusejerne lige så vigtigt som gæsterne i husene, hvor vores vigtigste fokusområder er en personlig, nærværende service og en høj rengøringsstandard.
Vi brænder for det vi laver og det er en stor glæde for os, at mange af vores gæster vender tilbage år efter år.

Du kan finde mere om vores feriepartnerfordele, feriehusene og lokalområdet via menupunkterne på siden.
Opstår der spørgsmål er du velkommen til at kontakte os pr. mail, telefon eller komme forbi bureauerne.
Vi står altid klar til at byde dig velkommen med et smil og til en god snak.

Er du interesseret i at følge med i vores dagligdag på bureauerne, høre mere om vores personlige anbefalinger til aktiviteter i området og samtidig være med, når vi får nye huse til udlejning, så følg os på Facebook.

Periode Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
01.09.23 09:00 09:00 09:00 09:00 09:00 09:00
Lukket
30.06.24 16:30 16:30 16:30 16:30 16:30 16:30
               

Åbningstider Jul/Nytår: Vi holder lukket 24/12 + 25/12 + 26/12 samt 31/12 + 01/01

 

Jeres Feriepartner Team

Luk