Aktiv ferie i Skagen

Kom rundt i Skagens særprægede natur og rige kulturmiljø på to hjul, to ben - eller på ryggen af en hest og med din fiskestang over skulderen. Mulighederne for aktiv ferie i Skagen er mange
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Slå dig løs på naturens legeplads

Varieret, imponerende og ganske speciel.

Naturen omkring Skagen byder på strande, klitter, plantager og heder, og det afvekslende landskab rummer et utal af muligheder for aktive udfoldelser. 

Blandt andet kan du via de mange vandre- og cykelruter udforske det specielle landskab, der også tager dig tæt på Skagens unikke dyreliv og fængslende kulturhistorie.

Skagen til hest

Eller hvad med at mærke den totale følelse af frihed på ryggen af en islandsk hest i Skagen Klitplantage eller ved stranden i Kandestederne?

Det er helt specielt at opleve den vilde natur fra hesteryg, der snart er frodig, snart nøjsom og barsk.

Og så er der ikke noget mere livsbekræftende end at suse ned ad stranden i fuld galop, mens vinden pisker mod dit ansigt.

Fang aftensmaden

Også for lystfiskere er Skagen en drømmedestination.

Havet omkring feriebyen vrimler med fisk, og har du mod på udfordringer kan du forsøge dig med både fiskeri direkte fra stranden og fiskeri fra molerne i Skagen Havn.

Afhængigt af årstiden kan du få nærkontakt med torsk, makrel, sild, hornfisk og rødspætte - og har du heldet med dig, er aftensmaden i sommerhuset reddet.

Lystfiskeri i Skagen er en hyggelig aktivitet for hele familien, hvor afslapning og nærvær, frisk luft, naturoplevelser og - forhåbentlig - fangst står på programmet.

På cykel i sommerlandet

På gåben i Skagen

Luk