Løkken By

Løkkens specielle atmosfære kravler ind under huden på dig. Blandt gamle fiskerhuse, spændende butikker, hyggelige restauranter, grønne klitter og bølger med skumtoppe bobler feriestemingen
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Feriebyen lige bag klitten

Gennem mange år har både danske og udenlandske gæster søgt til Løkken for at feriere på alle årstider, og byen kan bryste sig at at være vestkystens livligste ferieby.

Det er havet, stranden og klitterne, der trækker - og, ikke mindst, det hyggelige, atmosfærefyldte centrum, der summer af liv om sommeren.

Løkken er noget helt specielt, og er du i sommerhus i området, er det nærmest obligatorisk at besøge den betagende handelsby.

Løkken centrum

Det gamle Løkken

Shopping i Løkken

Skal pengepungen luftes? Det bliver ikke et problem i Løkken, hvor shoppingmulighederne er mange.

Her kan du både forny klædeskabet i byens tøjforretninger og opgradere boligindretningen med brugskunst fra specialforretningen.

Du kan også investere i nyt strikketøj i garnforretningen, købe lækre delikatesser til aftenbordet i sommerhuset hos slagteren og sikre aftenens slik i bolchekogeriet.

Arrangementer

Kan du ikke få nok af shopping i Løkkens hyggelige butikker i dagstimerne kan du udvide med Summer by Night, der afholdes hver onsdag i sommersæsonen.

Her er butikkerne åbne frem til kl. 21, og du kan gøre gode kup blandt de spændende tilbud. 

Gå også på opdagelse i kræmmermarkedet, der afholdes samtidig med Summer by Night. De mange små boder bugner af fristelser, og det er rigtig hyggeligt at få en snak med fritidskræmmerne.

På Torvemarkedet, der også løber af stabelen hver onsdag i højsæsonen, kan du svælge i lokale råvarer, slagtervarer og blomster i de mange boder, hvor både lokale og turister går på rov.

Seværdigheder i Løkken

Spis godt i Løkken

I Løkken er der aldrig langt til en hyggelig café eller restaurant, hvor du kan fordøje de mange indtryk og følge med i byens liv over et velsmagende måltid, en læskende dri(n)k eller en styrkende kop kaffe.

Om sommeren myldrer det centrale torv og gågaderne bogstaveligt talt, når byens beværtninger og spisesteder åbner op for udendørsservering. 

Og her står menuen på alt fra møre oksebøffer og friskfangede fisk og skaldyr over delikate italienske pizzaer til lokale gourmetretter - altsammen tilberedt af friske, lokale råvarer for den helt rigtige smag af Løkken. 

Isbod og festlig stemning

Er det ikke den store sult, der har meldt sig?

Så kast dig over lækker, hjemmelavet is og velsmagende kaffe fra Fredis, eller nyd en kold øl fra Løkken Bryghus, serveret midt på det livlige bytorv hos Café Frandsen.

Det er i øvrigt også her, du skal søge hen, når sommeraftenen svinder ind og bliver til nat - skønne cocktails og god musik er hverdagskost i den populære gamle café.

Også Peter Baadsmand er garant for festlig stemning sidst på aftenen, men i løbet af dagen kan du også finde velkrydrede spareribs og dugfriske stjerneskud i det hyggelige, maritime miljø på en af Løkens ældste restauranter.

Luk