Attraktioner i Løkken

Gå på opdagelse i nogle af Danmarks bedste attraktioner, der alle er inden for rækkevidde, når du er på sommerhusferie i Løkken. Glæd dig til historie, natur- og dyreoplevelser og forlystelser
Søg efter sommerhus

OKTOBER 2021

Ma Ti On To Fr

2. Vælg varighed

1 UGE
2 UGER
3 UGER
3 Dage
4 Dage
Se flere
2 Dage
3 Dage
4 Dage
5 Dage
6 Dage
1 UGE
8 Dage
9 Dage
10 Dage
11 Dage
12 Dage
13 Dage
2 UGER
3 UGER
4 UGER

1. Vælg gæster

Voksne


Børn (0-11 år)


Husdyr

Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Eventyrlige oplevelser ved Nordjyllands attraktioner

Når du holder ferie i et sommerhus hos Feriepartner Løkken kan du høste et væld af fordele.

En af dem er, at du befinder dig i Nordjyllands epicenter for attraktioner. Og det er de vildeste, sjoveste, mest fascinerende af slagsen. 

Lad dig fascinere af Jesperhus Ferieparks farverige blomster- og forlystelsesunivers, der også inviterer dig indenfor i en jungle med fritgående dyr. 

I Aalborg Zoo møder du ikke fritgående dyr, og det er der en grund til. Her finder du nemlig nogle af verdens vildeste rovdyr, blandt andet isbjørnen, løven og den sjældne Sumatra-tiger - så mon ikke du er meget tilfreds med at beundre dem på afstand?

I Fårup Sommerland står den på fart og adrenalin i nogle af Nordeuropas mest halsbrækkende forlystelser til lands, til vands og i luften, mens Museumscenter Hanstholm har krigshistorie, kanoner og bunkere fra 2. verdenskrig på programmet.

I Nordsøen Oceanarium er du inviteret på ekspedition i Nordsøen, hvor du blandt andet kommer helt tæt på nuttede sæler og ned på havets dybeste sted.

Og ikke nok med, at du bor tæt på nogle af Danmarks største attraktioner.

En anden fordel ved at leje sommerhus hos os er nemlig, at du får rabat på indgangen - så glæd dig til nogle oplevelsesspækkede dage i sommerhus i Løkken!

Attraktioner med rabat ved Løkken

Få overblikket over de spændende attraktioner, der venter dig i Løkken og omegn - det er tilladt at begynde at glæde sig! 

Det bedste af det hele er, at du får rabat på indgangen til Nordjyllands store attraktioner, når du lejer sommerhus igennem Feriepartner Løkken.

Bestil billetter med rabat, når du booker sommerhus på MitFeriepartner, eller kig forbi Feriepartner Løkkens bureau, hvor du til enhver tid kan købe billetter.

Luk