Sommerhusferie i Danmark

Danmark er dejlig - og særligt i et sommerhus

Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Sommerhusferie hele året

Vi danskere elsker at holde ferie i vores eget lille land og gør det i stor stil. Sommerhusturen er en yderst populær ferieform, og det er der mange grunde til. Den er nem, fleksibel og ikke mindst bæredygtig – og så har Danmark bare rigtig meget at byde på.

Sommer i Danmark er noget helt særligt, men foråret, efteråret og vinteren er lige så magisk. Havet, vinden, stranden og lyset ændrer sig over året, og man opdager hele tiden nye fascinerende detaljer.

I højsommeren, hvor der er kø ved iskiosken og badebroen, summer sommerlandet af liv og glade dage. Duften af hybenbuske og nåletræer, smagen af jordbær og friske ærter og fornemmelsen af sand mellem tæerne er indbegrebet af dansk sommer.

Den ferie, du drømmer om

Få inspiration og seneste nyheder fra Feriepartner

Skal udfyldes
Skal udfyldes

Ja tak, jeg er interesseret i gode tilbud og inspirerende tips til min sommerhusferie – og vil samtidig gerne deltage i lodtrækningen om et gavekort på kr. 3.000. Du kan naturligvis altid melde dig fra igen.

Jeg giver hermed samtykke til, at Feriepartner Danmark-koncernen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Feriepartner Danmark-koncernen videregiver ikke mine oplysninger til tredjepart, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til info@feriepartner.dk eller via link i alle nyhedsbreve. Læs mere

Ja tak, tilmeld mig

Luk