Ferie ved Vestkysten

Lad dig opsluge af den storslåede natur

Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Kom helt tæt på Vesterhavet

Efter det første besøg indleder mange en livslang forelskelse i Vestkysten, og det kan vi godt forstå. Ferie ved Vesterhavet er noget helt specielt, og den smukke kyststrækning er vidunderlig hele året rundt.

Ferie i et sommerhus på Vestkysten betyder ferie helt tæt på naturen. Du kan fx tage på de mest fantastiske vandreture i det bakkede terræn eller nyde de brede, hvide sandstrande, der bugter sig, så langt øjet rækker. Naturen her er noget ganske særligt – og på samme tid smuk, vild og voldsom. I højsommeren, hvor landskabet slænger sig smukt i sommersolens gyldne nuancer, er der dømt idyl for alle pengene. Om efteråret viser naturen til gengæld tænder, og her kan man opleve bølgernes brusen, vindens susen og elementernes rasen på allernærmeste hold.

Sommerferie i Vestjylland appellerer bredt – og med god grund. Hvad enten det er den store familie, parret eller vennerne, der skal af sted, har Vestkysten masser af eventyr at byde på. Der er noget for en hver smag, uanset om du er til en aktiv ferie med vandsport og fart over feltet eller fx vil udforske områdets kulinariske ophav og smage på de lokale specialiteter. Du kan også besøge de charmerede havnebyer og fiskerlejer og gå på opdagelse i det rige kunst- og kulturliv.Tag en tur i sommerhus ved vores vidunderlige Vestkyst, og lad dig forføre af den barske og betagende natur. 

Find din yndlingsplet

Find dit drømmehus ved Vestkysten

Luk