Ferie i Østdanmark

Masser af eventyr venter forude

Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Ferie for alle

Østdanmark er mange ting og byder på noget for en hver smag – fra charmerende småøer til smukke strandpromenader og storslåede naturoplevelser.

Tag til Jyllands østvendte kyster, og oplev smukke fjorde og betagende natur, eller sæt kursen mod Fyn, hvor du kan nyde de hyggelige havnebyer og det magiske øhav. Du kan også besøge dejlige Samsø og lade dig opsluge af idyllen og ø-stemningen. På Sjælland finder du også de skønneste perler, fx kan du tage til Vestsjælland og opleve bakker og bugter –eller hvad med Nordsjællands smukke, brede strande og hyggelige sommerbyer? Sidst, men absolut ikke mindst, er der Bornholm, som byder på lidt af det hele. Her kan du både lade dig opsluge af stemningen i de små havnebyer og fiskerlejer, nyde den unikke natur og udforske øens lokale specialiteter.

Fælles for de forskellige destinationer i Østdanmark er, at der aldrig er ret langt til vandet. Foruden havene, som smyger sig rundt om de krogede kyster, er der masser af fjorde, søer og åer, så der er rig mulighed for en aktiv ferie ved eller på vandet. Der er også masser af sjov for de mindste, blandt andet forlystelsesparker, vandland, naturcentre og meget mere.

Uanset om du foretrækker en stille og rolig ferie i dejlige omgivelser eller vil have fart over feltet, er der masser af muligheder, når du holder ferie i et sommerhus i det østlige Danmark.

Masser at se og opleve

Find dit drømmehus i Østdanmark

Luk