Sommerhuse
ved Limfjorden

Feriepartner Limfjorden har 201 sommerhuse

Hvor vil du hen?
Søg efter sommerhus
Bornholm Nordjylland Limfjorden Vestjylland  Midtjylland Østjylland Sydøstjylland Fyn med øer Nordsjælland Sydvestsjælland Møn-Stevns
JULI 2016
Ma Ti On To Fr
26 27
28
29
30
01
02
03
27 04
05
06
07
08
09
10
28 11
12
13
14
15
16
17
29 18
19
20
21
22
23
24
30 25
26
27
28
29
30
31
31 01
02
03
04
05
06
07

2. Vælg varighed

1 UGE
2 UGER
3 UGER
3 Dage
4 Dage
Se flere
2 Dage
3 Dage
4 Dage
5 Dage
6 Dage
1 UGE
8 Dage
9 Dage
10 Dage
11 Dage
12 Dage
13 Dage
2 UGER
15 Dage
16 Dage
17 Dage
18 Dage
19 Dage
20 Dage
3 UGER
22 Dage
23 Dage
24 Dage
25 Dage
26 Dage
27 Dage
4 UGER
29 Dage
30 Dage
31 Dage

1. Vælg gæster

Voksne


Børn (0-11 år)


Husdyr

Afslappende ferie i sommerhus ved Limfjordens kyst

Langs Limfjordens kyster varierer naturoplevelserne meget fra sted til sted. Her er plantager, markområder, kuperet natur og stejlskrænter. Det giver flotte udsigtspunkter samt gode forhold for lystfiskere. Her er små og store øer, små færgeforbindelser og flotte broer samt hyggelige købstæder rundt langs fjorden.

Naturoplevelser og badestrande 

En af Limfjordens bedste strande ligger i sommerhusområdet Trend. Det er en af de 18 strande langs Limfjorden der er tildelt det blå flag. På modsatte side af fjorden ligger sommerhusområdet Toftum Bjerge. Her er naturen kuperet med imponerende stejlskrænter. Her kan udsigten nydes over Thyborøn, Thy og Thyholm.

Købstæderne

Rundt om Limfjorden er der mange hyggelige købstæder. Her er gamle hyggelige brostensbelagte gader, domkirker i Viborg og Aalborg samt mulighed for shopping i gågader og butikscentre. Aalborg er den største by ved Limfjorden. Her finder du bl.a. Jomfru Ane Gade, som lever om aftenen og natten med værtshuse og diskoteker. I løbet af dagstimerne er her også liv på de små hyggelige caféer. Der er hyggelige lystbådehavne ved flere af købstæderne og om sommeren er her liv ved caféer og restauranter.

Masser af ferieoplevelser for hele familien

Aalborg Zoo har både bjørne, elefanter, tigere, løver og chimpanser. Her er åben året rundt. I Mønsted Kalkgruber kan du gå på opdagelse i de underjordiske minegange. På Salling finder Spøttrup Borg, hvor du kan følge hverdagslivet på borgen op til 2. verdenskrig. Her er alt hvad en borg skal have: voldgrave, tårne og riddersal.

I Glyngøre på Salling, kan du prøve kræfter med en nyligt anlagt dykker park. På Frilandsmuseet Hjerl Hede, kan du opleve en levende landsby fra 1800 tallet. Jesperhus Blomsterpark er også et besøg værd. Her er parken udsmykket med alverdens blomster og blomsterfigurer. Her er både en børnevenlig zoo, legeland og 4D biograf.

Sommerhusområder ved Limfjorden

Langs kysten er her mange små og store områder med sommerhuse. I Vest Himmerland ligger Trend der har en god lang badestrand. Her kommer mange surfere da her er gode vindforhold.

I Lynderup ved Hjarbæk Fjord er naturen meget kuperet. Her er anlagt en god golfbane med en 9 hullers pay & play bane.

På halvøen Salling er der flere sommerhusområder. Halvøen strækker sig fra Skive Fjord, op mod Hvalpsund, over mod Sallingsundbroen der fører til Mors og ned til Venø Bugt. Ved Venø Bugt ligger Sallings største sommerhusområde – Ejsingholm. 
Mod vest ved Lemvig, med udsigt til Nissum Bredning ligger Gjellerodde. Et rigtig hyggeligt sommerhusområde beliggende på en skrænt. De fleste sommerhuse ved Gjellerodde har derfor en dejlig udsigt til Limfjorden. Lidt nord for Struer, på vejen mod Thyholm, ligger Toftum Bjerge. Som navnet antyder, er her et kuperet terræn med stejlkyst hvorfra man har en fantastisk udsigt.

Øerne i Limfjorden

I Limfjorden ligger mange øer. Der er 8 større af slagsen, hvoraf Mors er den største. Hos Feriepartner Limfjorden kan du holde ferie i et af vore sommerhuse på Mors, Venø og Jegindø. Der er broer til både Mors og Jegindø, men for at komme til Venø, skal du med en lille færge der sejler hver halve time.
Hos Feriepartner Limfjorden, kan vi anbefale en tur til Fur. Her kan man tage på fossiljagt langs den 12 km lange sti.

Mere om Limfjorden

Firmaarrangement, familiefest eller slotsferie?

Hos Feriepartner MOB finder du et stort udvalg af ekstra store sommerhuse, herregårde eller slotte. Nogle egner sig til familie- eller firmaarrangementer - andre giver dig og din familie en ferie i eventyrlige rammer.

Zoom in Zoom out Close
  • Kort
  • Satellit
  • Hybrid
  • Terræn
Kort

Vil du udleje dit sommerhus ved Limfjorden?

Luk