Sommerhuse i Blåvand

Vælg område eller klik på kortet
» Flere søgemuligheder

AKTUELT FRA FERIEPARTNER BLÅVAND

 • Lækkert sommerhus beliggende op til stort fredet naturareal

  Lækkert sommerhus til 10 personer med pool, spa og aktivitetsrum. Det 50 kvm store anneks er indrettet som aktivitetsrum med billard, airhockey, spillekonsol, bordfodbold og dart og vi er sikre på I vil få mange sjove stunder i samvær med familie og venner. Et feriehus med megen luksus og komfort, som vi kun kan anbefale på alle årstider. Ved at klikke på husnummer kan I se mere.

  » Se sommerhus 212
 • Flot sommerhus med fantastisk beliggenhed

  Fint sommerhus grænsende op til stort fredet naturareal. Huset er indrettet med 4 værelser, 2 badeværelser, hvor det største desuden har spa og sauna. Et feriehus for gæsten, som gerne vil bo tæt på naturen og samtidig vil have megen komfort. Klik på husnummer hvis I vil vide mere.

  » Se sommerhus 446
 • Flot stråtækket sommerhus

  Utrolig flot og meget velholdt sommerhus beliggende med kort afstand til såvel Vesterhavet og Blåvands mange forskellige butikker og restauranter. I forbindelse med badeværelset i stueplan er der separat sparum med standvandsspa, bruser og sauna. 1. salen er indrettet med badeværelse og 3 værelser, hvor de 2 er ekstra store. Den store træterrasse indbyder til hyggelige grillaftener og der er næsten altid mulighed for at finde læ. I kan se mere om dette charmerende og rummelige feriehus på linket.

  » Se sommerhus 447
 • Ét barn gratis i Blåvand Zoo

  Blåvand Zoo et oplagt udflugtsmål. Her finder I masser af hygge og spændende dyreoplevelser, fx Danmarks eneste hvide løver. Feriepartner Blåvand tilbyder, at I kan tage ét barn gratis med i Blåvand Zoo.

  » Læs mere om Blåvand Zoo
 • Cykelferie i Blåvand

  Lyst til at blive udfordret? Så spænd cykelskoene og ta’ en stroppetur gennem klitterne og det store militære øvelsesterræn. Cykelferie er sjov ferie. Fordi det får pulsen og mundvigene helt op.

  » Læs mere om cykelferie i Blåvand
 • Få et godt tilbud hos Feriepartner Blåvand

  Når du booker hos Feriepartner Blåvand, får du en lang række fordele, fx får 2 personer 20% rabat i udvalgte uger.

  » Tilbud og rabatter

Last minute tilbud i Blåvand

» Flere last minute tilbud i Blåvand

OM FERIEPARTNER BLÅVAND

 • Velkommen hos Feriepartner Blåvand

  Feriepartner Blåvand er et lille, familieejet bureau, der tager sig af sommerhusudlejning på en anderledes måde end de store bureauer. Hos os går gode priser hånd i hånd med lokalkendskab og nærværende vejledning. Vi – familien Slaikjær og vores otte ansatte Jens, Mette, Agnes, Ulla, Gitte, Anders, John og Gerd – gør alt, hvad vi kan for at jeres ferie ved Vesterhavet bliver helt speciel. Feriepartner Blåvand har hjemme i hjertet af byen i Blåvand Kro.

  » Læs mere om Feriepartner Blåvand