Det skal være nemt og trygt at leje dit sommerhus ud - og naturligvis økonomisk fordelagtigt. At du selv bestemmer, hvornår og hvor meget du vil leje ud, er en selvfølgelighed. Det er jo dit sommerhus.

Vi passer på huset, som var det vores eget, og du får professionel rengøring og en stærk forsikringspakke, der skaber trygge rammer for dig og dine gæster.

Sammen med din lokale ejerrådgiver hos Feriepartner sørger vi for en god udlejning, som du selv kan følge med i online. Det giver overblik og ro i maven.

Vi er altid i nærheden

Med 35 bureauer i hele landet, er vi solidt lokalt forankret. Vi bor og lever i dit lokalområde, så vi altid er til stede, tilgængelige og tæt på. Det er god service for vores fælles gæster - og en tryghed for dig som ejer.

Må vi leje dit sommerhus ud? 

Er du nysgerrig efter at vide mere om dine fordele og vil du have en gratis udlejningsvurdering?

Beregn din mulige lejeindtægt

Hvor meget kan du tjene?

Vores kvikberegner giver dig en idé om, hvor meget du kan tjene på at udleje dit sommerhus hos os. Det er et anslået og uforpligtende estimat.
For at få et mere præcist bud på din mulige indtjening, bør du kontakte os direkte.

Start beregning

Hvor ligger dit sommerhus?

Indtast postnummer

Ugyldig postnummer

Væg størrelsen på dit sommerhus:

Vælg antal soverum:

Vælg, om der er sauna eller spa:

Vælg det antal uger, du vil udleje:

De første 46.100 kroner af din lejeindtægt er skattefrie.

Mulig lejeindtægt:

32.000 kr*

Kontakt en af vores udlejningseksperter via formularen nedenfor for at få et et mere retvisende estimat af din mulige lejeindtægt.

Indtast din e-mailadresse, og en af vores lokale udlejningseksperter vil kontakte dig for en mere præcis vurdering af din mulige lejeindtægt.

Ugyldig e-mail

*Kvikestimatet er foretaget på baggrund af gennemsnitspriser i dit postnr. Der er mange faktorer, der ikke er taget højde for - f.eks. afstand strand, byggeår osv. Estimatet er udelukkende et anslået bud.

Udfyld nedenstående for at få en personlig beregning af din mulige lejeindtægt:

Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Indtast adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Tak for din interesse i Feriepartner

Vi er glade for, at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus hos os. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert inden for kort tid, som vil hjælpe dig med en mere præcis beregning af din mulige lejeindtægt.

Forrige
Næste

4 gode grunde til at udleje gennem Feriepartner

Udlej dit sommerhus når det passer dig

For mange sommerhusejere er fleksibilitet en af de vigtigste faktorer, når det kommer til beslutningen om at udleje sommerhuset. Læs hvordan du få en aftale der passer til dine præmisser.

Til stede, tilgængelig og tæt på

Med 35 lokale bureauer fordelt over hele Danmark er vi altid tæt på dit sommerhus, dine gæster – og på dig. Læs mere om hvad vores lokale tilstedeværelse betyder for dig.

Økonomisk overblik giver ro i maven

Hvor meget kan du tjene ved at udleje dit sommerhus? Få svar på alle dine spørgsmål om bl.a. økonomiske fordele og beskatningsregler, når du skal udleje dit sommerhus.

Det handler om din tryghed

Hos Feriepartner passer vi rigtig godt på dit sommerhus - både når det kommer til rengøring og når det kommer til at forsikre dit hus. Læs mere om hvordan vi sikrer din tryghed som udlejer.

5 trin til en nem og tryg udlejning...

5_trin.jpg

Tjen op til 46.100 kr. skattefrit i 2024

Der er store fordele ved at udleje dit sommerhus gennem Feriepartner. De første 46.100 kr. af dine lejeindtægter er skattefrie i 2024.

Når du udlejer gennem os, behøver du ikke bekymre dig for at skulle beregne og indberette dine lejeindtægter til SKAT. Den klarer vi for dig.

Det siger vores husejere

 • Vi er meget tilfredse med jer. Vi har haft nogle rigtig gode og seriøse dialoger om vores indtjeningsmuligheder, rengøringsniveauet og det optimale antal udlejningsuger. 

  Hanne I. & Anker K.
 • Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer. I er professionelle, følger op på tingene med det samme, og I er altid til at få fat på.

  Anne-Mette & Jesper K.
 • I kan godt prale lidt af jer selv. Hos jer får man den bedste service som husejer, og I er altid hjælpsomme og lydhøre. Jeg kunne ikke forestille mig at udleje mit hus hos andre.

  Janni O.
 • Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer :-) Det år, vi har lejet ud hos jer, er det år, hvor huset har været lejet mest. Og ingen bøvl, hvis vi gerne selv vil booke det - flot!

  Dorrit K.
 • Vi valgte jer, fordi I er et lokalt bureau. Det betyder meget for os, at I kender området og har en ægte interesse i at bidrage til lokalsamfundet.

  Elisabeth E.

5 ofte stillede spørgsmål - og svar

Hvordan opgøres skat af mine lejeindtægter?

Når du lejer dit sommerhus ud, skal du betale skat af en del af lejeindtægterne. Du kan vælge mellem to opgørelsesmetoder: fast bundfradrag (også kendt som 40%-reglen) eller regnskabsmæssigt fradrag.  

Hvis du synes det lyder forvirrende, så kan vi godt forstå dig. Derfor står vi klar til at guide og rådgive dig om, hvilken beskatning der passer bedst til dig. 

Du kan også læse meget mere om de to opgørelsesmetoder lige her.

Hvor meget kan jeg selv bruge mit sommerhus?

Lige så meget du vil.

Sommerhuset tilhører dig, og hos os bestemmer du derfor selv, hvor meget du vil udleje det. Vi skræddersyer en individuel lejeaftale til dig, så dine ønsker bliver hørt.

Sammen med din rådgiver vælger du, hvor meget og hvornår du selv vil bruge dit sommerhus. På baggrund af jeres forventningsafstemning skræddersyer vi en individuel lejeaftale, der tilgodeser de ønsker og behov, du har tilkendegivet.

Hvad skal jeg selv gøre i forbindelse med min udlejning?

Det eneste du skal gøre, er at give os nøglen til dit sommerhus.

Så tager vi os af alt, der hedder service af gæster, rengøring og tjek når der har været lejere i huset. Vi tager os også af mindre reparationer og forbedringer.

Og fordi vi ved, at dit sommerhus er noget særligt for dig, passer vi på det, som var det vores eget. Derfor er du automatisk dækket af en af branchens allerbedste forsikringer, hvis der - mod forventning - skulle ske skade på dit indbo.

Skal jeg indrette mit sommerhus anderledes hvis jeg ønsker at leje det ud?

Nej, det behøver du naturligvis ikke.

Det er dit sommerhus, og det er derfor udelukkende dig, der skal bestemme hvordan det indrettes. Som sommerhusejer er der selvfølgelig forskellige holdninger til hvad og hvor meget man ønsker at ”vise” andre, men ligesom med andre populære deleøkonomiske forretningsmodeller- og kontekster bliver dét, at udleje sit private hjem eller feriebolig, mere og mere udbredt, og således gæster vant til personlig indretning og inventar.

Vi ved af erfaring, husejerens smag og indretning som regel kun gør huset mere charmende, og kan typisk være med til, at nogle gæster vælger netop dit sommerhus. Tendensen er dog, at jo mere udstyr/komfort, jo bedre er mulighederne for udlejning.

Hvorfor er det en fordel med lokale bureauer?

Det er det, fordi lokale bureauer betyder lokal service.

Du vil opleve, at, det giver stor fleksibilitet for dig som sommerhusejer at have et lokalt Feriepartnerbureau helt tæt på.

Udover at vi kan hjælpe dine gæster med tips og råd til ferien, har vi også mulighed for at assistere, hvis der mangler småting til gæsterne i sommerhuset. Eller hvis der er småreparationer, der skal fikses undervejs og du ikke selv har muligheden for at komme forbi.

Hos flere af vores lokale bureauer har du også mulighed for at besøge et ejerværkssted, hvor du kan låne værktøj til mindre bygge- og reparationsprojekter.

– og hos vores lokale ejerrådgivere får du yderst professionel sparring, når du samarbejder med os om at udleje dit sommerhus. Vi kender nemlig dit område og dine gæster som vores egen bukselomme. 

Overvejer du at sælge sommerhuset?

Det første skridt på vejen er at få en professionel vurdering. EDC er Danmarks største kæde af sommerhusmæglere, og vi er specialister i at sælge sommerhuse.

Skal vi også hjælpe dig, så start med at bestille et gratis Salgstjek.

Close

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Overvejer du at leje dit sommerhus ud?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på dine indtjeningsmuligheder og fordele hos Feriepartner.
Ugyldig e-mail
Videre

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Overvejer du at leje dit sommerhus ud?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på dine indtjeningsmuligheder og fordele hos Feriepartner.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Indtast adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Tak for din interesse i Feriepartner

Vi er glade for, at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus hos os. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert inden for kort tid.

Luk
;