Samsø på cykel

Samsø er som skabt til cykelferie med sin enestående natur, korte afstande og hyggelige landsbyer. Udforsk den kønne ø på egen hånd eller følg en af de mange spektakulære cykelruter
Søg efter sommerhus
Vælg ankomst- og afrejsedag
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Cykelferie på Samsø

Samsøs betagende natur rummer stort set alle danske landskabstyper, og for hver gang vejen slår en bugt, kan du forvente, at landskabet har ændret sig.

I syd byder Samsø på store løvskove, midt på øen finder du hede, og på den nordlige del troner Nordby Bakker – et helt unikt naturområde, skabt for tusinder af år siden under istiden.

Og ude ved kysten er naturen lige så omskiftelig som inde i landet, hvor flade sandstrande pludselig erstattes af dramatiske kystskrænter.

Den bedste måde at opleve den fantastiske, varierede natur på er fra cykelsadlen – og kombination af smuk natur, korte afstande og små, charmerende landsbyer gør Samsø til den ideelle destination for familiens cykelferie.

Tag hele familien med på cykel

Når turen går ud i Samsøs landskab på cykel kan hele familien og alle motionsniveauer være med.

Langt de fleste steder er landet nemlig nogenlunde fladt, og på de mere krævende stigninger er der god mulighed for at gøre holdt og skue ud over landskabet, mens du nyder en lille forfriskning.

Og svigter enegien er der heldigvis ikke langt til nærmeste landsby, hvor du kan få genopfyldt energidepoterne.

Cykelforhold i top

Hele Samsø er velegnet til cykelferie, hvad enten du er til en kort eller lang cykeltur i syd eller nord, øst eller vest.

Og de gode cykelforhold giver dig en fantastisk frihed til bare at trille afsted i eget tempo og nyde den idylliske ø fra sin allerbedste side.

Du finder eminente muligheder for spændende cykelruter takket være det veludbyggede stinet, som du kan udforske på egen hånd.

Gode, brede cykelstier strækker sig nemlig hele vejen fra Tranebjerg i syd til Mårup i nord.

Cykelruter på Samsø

Luk