Sommerhus: L18201 - Kokkedalsvej - Brovst - Nordlige Limfjord

Beskrivelse

Ferielejlighed i forbindelse med Kokkedal Slot
Kokkedal Slot ligger højt oppe på en bakke midt i den smukke natur i nærheden af den idylliske by Brovst. Slottets lange og spændende historie går helt tilbage til 1016, og takket være uforklarlige fænomener siges at slottet er et af de mest hjemsøgte i Europa. Slottet gennemgik en omfattende renovering og blev åbnet som slotshotel i 1990 med HKH Prins Joachim som protektor. På Kokkedal Slot kan man slappe af i historiske omgivelser og benytte sig frit af den store slotspark med græsplæne. På selve slottet kan man nyde en gastronomisk oplevelse i restauranten eller deltage i vinsmagningen i slottets historiske vinkælder. I sommerperioden kan man desuden benytte swimmingpoolen, den fælles sauna eller spille tennis. Gæsterne har ligedeles fri adgang til Internet på slottet. Den store græsplæne i slotsparken indbyder til udendørs leg og boldspil, og der er en legeplads til børnene. Ønsker man at anvende slottets fornemme festlokale, kan dette lejes mod forudbestilling. Kokkedal Slot danner den perfekte ramme omkring virksomhedsarrangementer og familiefester.
Denne feriebolig er indrettet i en forhenværende ladebygning i slotsparken og har egen lille terrasse. Lejligheden til 4 personer er smagfuldt indrettet og indeholder et opholdsrum med to sovesofaer og åbent køkken med miniovn og el-kogeplader. Soveværelse med dobbeltseng samt flisebelagt badeværelse.
2 sæt sengelinned er inkluderet i lejeprisen. Yderligere sæt kan købes på stedet (70 kr per pakke).

Området
Kokkedal Slot ligger kun 40 km fra storbyen Aalborg med mange spændende butikker, caféer og restauranter, og der ligger flere golfbaner i området.

Book en miniferie
Denne bolig kan bookes online for minimum 3 overnatninger (juli/august undtaget). 1-2 overnatninger kan bookes med ankomst mandag, tirsdag og onsdag ved at kontakte formidlingsbureauet.

Information
Antal personer Antal personer 4
Det er ikke tilladt at have husdyr i dette sommerhus Husdyr ej tilladt
Afstand til nærmeste strand Afstand strand 3000 m
Afstand til nærmeste indkøbsmuligheder Afstand indkøb 4000 m
Arealet på huset Husareal 50 m2
Grundareal Grundareal 1 m2
Badeværelse
WC
Bruser
Flise-/klinkegulv
Køkken-alrum
Elkedel
Køleskab
Kogeplader
Emhætte
Sovesofa enkelt
Sovesofa enkelt
Flise-/klinkegulv
Soverum
Dobbeltseng
Træ-/parketgulv
Stue
TV
Dansk tv
Flise-/klinkegulv
Hus Info
Antal personer 4
Husdyr ej tilladt
Husareal 50 m2
Grundareal 1 m2
Byggeår 1918
Rygning ikke tilladt
WC
Bruser
Afstande
Afstand strand 3000 m
Afstand indkøb 4000 m
Afstand restaurant 100 m
Afstand golfbane 8000 m
Afstand fjord 3000 m
Hårde hvidevarer
Elkedel
Køleskab
Kogeplader
Emhætte
Multimedier
TV
Dansk tv
Ekstra
Inkl. rengøring
Udenfor
Terrasse
Havemøbler


Feriepartner MOB - højt serviceniveau og personlig vejledning 

Feriepartner MOB er et selvstændigt feriehusbureau, som har mere end 30 års erfaring inden for sommerhusudlejning. Vi – Anders, Helle, Jane, Kerstin, Lene og Torben – sætter en ære i at give jer den helt rigtige vejledning, når feriehuset skal vælges. Troværdighed og et højt serviceniveau er noget af det, vi sætter højest.

Til daglig holder vi til i Middelfart på Fyn, men vi driver også et kontor ved Limfjorden. Kontakt os gerne pr. mail eller telefon, hvis I har spørgsmål til det enkelte sommerhus eller lokalområdet. Vi glæder os til at tage imod jer! 

Team Feriepartner MOB

Reservér
Hvor mange gæster?
Hvornår?

Ankomstdato:

Ej valgt

Afrejsedato:

Ej valgt

Pris (DKK)

Pris fra

3.174,00

Forbrugsoplysninger (DKK)

Forbrug 50,00 Per dag

Vand 15,00 Per dag

Kontakt

Feriepartner Mob

Hasselvænget 1 

5500 Middelfart

Telefon: +4564412322

E-mail: info@mob.dk