Vi skaber økonomiske fordele til dig

Feriepartner udlejer direkte uden fordyrende mellemled, og det betyder, at du får en stor andel af lejeindtægterne. Desuden garanterer vi en sikker betaling til tiden med forudbetalt leje hver måned, før gæsten flytter ind, så du med ro i maven kan se frem til din ekstra indtægt.  

Når du udlejer gennem os, gælder der også gunstige skatteregler for dig som udlejer – og du behøver slet ikke bekymre dig for at skulle beregne og indberette dine lejeindtægter til SKAT. Den klarer vi for dig.

Så meget kan du tjene på at udleje dit sommerhus

Hos os får du en grundig og professionel vurdering af, hvad dit sommerhus kan lejes ud for. Din lokale ejerrådgiver gennemgår dit hus sammen med dig, og giver dig en seriøs og ærlig anbefaling til lejeprisen. 

Beskatning af din lejeindtægt – vi guider dig

Lejer du dit sommerhus ud gennem os, skal du ikke bekymre dig om indberetningen af dine lejeindtægter til skat. Det tager vi os af. Og vi står også klar til at guide og rådgive dig om, hvilken beskatning der passer bedst til dig.

God markedsføring betyder god indtjening

Med dedikerede markedsføringsindsatser sikrer vi en optimal eksponering af dit sommerhus, både online og offline – med andre ord, så sikrer vi de bedste betingelser for, at dine potentielle gæster ser lige netop dit hus.

Hvad med alt det andet?

Hvornår får jeg min lejeindtægt?

Vi garanterer en sikker betaling til tiden med forudbetalt leje hver måned, før gæsten flytter ind.

Hvordan fastsætter I lejeprisen på mit sommerhus?

Der er forskellige forhold som spiller ind, når vi fastsætter lejeprisen på dit sommerhus: 

- Beliggenhed 
- Kvadratmeter 
- Antal soverum og -pladser 
- Indretning 
- Generel stand og kvalitet 
- Byggeår 
- Faciliteter (sauna, spa, pool, internet, brændeovn osv.) 
- Husdyr - tilladt eller ej? 
- Antal rådighedsuger, særligt i sommerperioden 
- Er huset egnet til vinterudlejning? 

Vores rådgivere har mange års erfaring fra sommerhusbranchen samt en grundig indsigt i det lokale område og et indgående kendskab til markedet og de gæster, der kommer netop i dit lokalområde.

Det betyder, at du får en optimal sparring omkring udlejning af dit sommerhus – og det sikrer de bedste betingelser for en
succesfuld udlejning. 

Hvordan indberetter jeg mine lejeindtægter til SKAT?

Det skal du ikke bekymre dig om - den klarer vi for dig.

Læs mere om beskatning af dine lejeindtægter her.

Hvordan opgøres skat af mine lejeindtægter?

Når du lejer dit sommerhus ud, skal du betale skat af en del af lejeindtægterne. Du kan vælge mellem to opgørelsesmetoder: fast bundfradrag (også kendt som 40%-reglen) eller regnskabsmæssigt fradrag.  

Hvis du synes det lyder forvirrende, så kan vi godt forstå dig. Derfor står vi klar til at guide og rådgive dig om, hvilken beskatning der passer bedst til dig. 

Du kan også læse meget mere om de to opgørelsesmetoder lige her.

Hvordan kommunikerer I til tyske gæster?

I Tyskland er sommerhusferie i Danmark en meget populær ferieform, og derfor er et stort antal af vores gæster tyske. For at markedsføre os i Tyskland og for at servicere de tyske gæster optimalt, har vi et selvstændigt bureau i Hamborg i Tyskland.

Det betyder, at vi har en unik kontakt til og forståelse af det tyske marked, hvilket giver os en enestående position i forhold til at sikre vedkommende markedsføring målrettet Tyskland.

Hvordan markedsfører I jer online?

En stor del af vores sommerhusudlejning foregår online, via vores hjemmeside. Det er her, gæsterne finder og køber deres ferie - så naturligvis er Feriepartner massivt til stede online. 

Vi investerer meget tid i at søgemaskineoptimere alle vores tekster på hjemmesiden, så vi altid optræder i søgninger på nettet, der relaterer sig til sommerhusudlejning i Danmark. På denne måde øger vi chancen for, at netop dit hus bliver fundet og booket. 

Hvordan inspirerer I nye gæster til at tage på sommerhusferie?

På www.feriepartner.dk har vi skabt et inspirationsunivers for hvert af vores områder. Sommerhusferie er nemlig mere end "bare" et sommerhusophold. Derfor har vi skabt detaljerede beskrivelser af lokale oplevelser, seværdigheder og naturfor at inspirere gæsterne til at vælge netop dit lokalområde og dit sommerhus.

Hvad er jeres indsats på de sociale medier?

Vi er til stede på både FacebookInstagram og andre platforme, hvor vi flere gange om ugen lægger fængende indhold op, for at inspirere tidligere og fange nye gæster. Vi har fokuseret indsatsen på sociale medier lokalt, og hvert enkelt bureau er til stede på de sociale medier, med inspiration og nyt fra lokalområdet.

Har I også fokus på de trykte medier?

Ja, I løbet af sæsonen indrykker vi små og store annoncer i magasiner, branchekataloger og dagblade - på alle relevante markeder. Her er fokus altid på at målrette budskabet til den pågældende målgruppe, så vi sikrer os, at de rigtige informationer kommer ud til de rigtige mennesker. En stor del af vores lokale bureauer producerer også inspirationsmagasiner med artikler, interviews og spændende indhold fra og om lokalområdet.

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Overvejer du at leje dit sommerhus ud?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på dine indtjeningsmuligheder og fordele hos Feriepartner.
Ugyldig e-mail
Videre

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Overvejer du at leje dit sommerhus ud?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på dine indtjeningsmuligheder og fordele hos Feriepartner.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Indtast adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Tak for din interesse i Feriepartner

Vi er glade for, at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus hos os. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert inden for kort tid.
Close

Luk
;