Indtægterne fra sommerhuset giver luft i økonomien

Lokal tilstedeværelse giver tryghed og klarhed

At Peters lokale Feriepartner ikke er mere end fem minutters kørsel fra sommerhuset er også en af grundene til, at han er glad for samarbejdet.

Nærheden til bureauet betyder meget. Det giver en ro i maven, at der altid er nogen i nærheden til at holde opsyn med vores sommerhus, og at det er nemt for bureauets medarbejdere lige at smutte forbi og hjælpe vores gæster, hvis der opstår problemer.

Samtidig muliggør den korte afstand en god dialog om udlejningen, og Peter smutter også gerne lige forbi bureauet, når han selv er i sommerhuset. ”Det er nemmest at klare spørgsmål om udlejning, pris, uger osv. ansigt til ansigt. Og der er altid en varm modtagelse og tid til en snak, når jeg kører forbi Feriepartner.

Bestil en uforpligtende udlejningsvurdering

Nysgerrig på at udleje?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på, hvad du kan tjene ved at udleje dit sommerhus hos Feriepartner.

Ugyldig e-mail

Nysgerrig på at udleje?

Indtast nedenstående oplysninger og hør mere om de mange muligheder der er for udlejning af netop dit sommerhus.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Vi har brug for adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Tak for din interesse

Vi er glade for at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert indenfor kort tid.

Luk
;