Hundevenlige sommerhuse

Vælg mellem et udvalg på 143 hundevenlige sommerhuse. Priser fra 1.670 DKK per uge
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Ferie for hele familien, både to- og firbenede

Der er masser af strande og skove, hvor hunde må gå løse – faktisk mere end 550 hundeskove, fritløbsområder og hundeparker fordelt over hele Danmark. Der findes også særlige hundestrande, hvor der er fri leg og masser af plads at slå sig løs på. Du kan læse mere her.

Danmark er generelt et hundevenligt land, og en sommerhusferie er oplagt, hvis du søger en ferieform, der tilgodeser både dem med og uden pels. I kan tage det hele, som det kommer, i jeres eget tempo. Der er blot et par ting, du skal være opmærksom på, inden du tager snuden med i sommerhus.

Som hundeejer kender du formentlig Hundeloven. Den er lovpligtig at have og dækker, hvis din hund skulle være så uheldig at komme til at forvolde skade på nogen eller noget. Du kan se lovens bestemmelser her.

Der er andre regler og anvisninger, der kan være nyttige at sætte sig ind i, og de varierer efter område, årstid, dyreliv mv. Vi anbefaler at undersøge reglerne for det område, du har udvalgt til din sommerhusferie, og du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os i det lokale Feriepartner-bureau (kontaktoplysningerne kan du finde på hjemmesiden under det specifikke område eller i det materiale, du modtager fra os, når du booker din ferie). Det kan du gøre, inden I ankommer til sommerhuset, og ellers er I velkomne til at kigge forbi. Vi sidder altid klar med råd og vejledning og kender lokalområdet som vores egen bukselomme – også de særligt hundevenlige steder.

Hos langt de fleste af vores bureauer er det gratis at tage hunden med, og alle huse med tilladelse til husdyr er markeret med et potesymbol. Ved nogle huse er haven indhegnet, og det kan være en fordel, når din firbenede ven skal ud og udforske omgivelserne på egen pote. Det vil være nævnt i husbeskrivelsen, hvis haven er særligt hundevenligt indrettet, men du er også velkommen til at ringe til os, hvis vi skal hjælpe jer med at finde det helt rigtige hus.

Husk generelt at vise hensyn, både over for husets ejere og de næste gæster. Fx bør du ikke lade din hund ligge i møblerne, ligesom du skal være omhyggelig, når du samler dens efterladenskaber op. Så får både I og de næste gæster en dejlig, ubekymret ferie.

Luk