Brænder du også for dit lokalområde?

Sidder du med idéen til en god oplevelse, der kan bringe værdi til dit lokalområde for både feriegæster og fastboere, kan du få økonomisk støtte med Feriepartners Oplevelsespulje – hvad enten det gælder udviklingen af en helt ny oplevelse eller videreudviklingen af en anden.

Feriepartners Oplevelsespulje støtter gode lokale oplevelser.

Vi har stiftet puljen, fordi vi værner om hvert vores lokalsamfund, og fordi vi synes, det skal være attraktivt både at besøge og bo i vores område.

29 lokale puljer

Hos Feriepartner er vi lokale i hele Danmark.

Vi har 29 bureauer fordelt over hele Danmark i nogle af de allerdejligste ferieområder. Og selvom vi lever af at udleje sommerhuse til feriegæster, så er det også en stor del af vores DNA at være noget for vores lokalsamfund – at støtte op om det lokale liv og udviklingsinitiativer til gavn for alle.

Derfor er Feriepartners Oplevelsespulje ikke bare én, men 29 puljer. En pulje for hvert lokalområde, vi ønsker at støtte op om.

Samlet uddeler vi op til 1 million kroner til lokale initiativer, men beløbet per område varierer. Hver pulje har dog en minimumssum på 10.000 kr.

Hvad støtter vi?

Vi støtter initiativer, som fremmer udvalget af oplevelser i hvert af vores 29 områder.

Det gør vi, fordi vi ønsker, at hvert område skal være tiltalende for feriegæster med en bred vifte af muligheder. Men det skal også være et godt sted at bo for de lokale. Derfor lægger vi vægt på, at vores støttede initiativer er til glæde for os alle.

Støttede initiativer kunne for eksempel være etablering af en trampesti, koncerter på torvet, guidede svampeture i efteråret, illustreret folder over gode vandreruter i området osv.

Men vi har ikke nogen færdig opskrift på en god, lokal oplevelse.

Det er derfor, vi har brug for lokale ildsjæle, lokalsamfund og foreninger til at udvikle og drive dem – og det vil vi gerne støtte.

Ansøg om støtte til dit projekt

Gør din idé til virkelighed og søg en af de 29 puljer om støtte til dit projekt.

De vigtigste kriterier er, at dit projekt skal være til gavn for både turister og lokale, at du selv er indstillet på at bidrage til omkostningerne, og at du kan redegøre for, hvordan projektet kan videreføres efterfølgende.

Det er underordnet, om du vil udvikle en helt ny oplevelse, videreudvikle og forbedre en eksisterende eller allerede er i gang, men mangler yderligere støtte.

Er du i tvivl, om du kan søge støtte til dit projekt? Så tag et kig på tidligere initiativer, vi har støttet.

Vi modtager igen i år ansøgninger til Feriepartners Oplevelsespulje. Ansøgningsfristen er d. 15. april 2022.

Luk