Hvert år uddeler Feriepartner 1 million kroner på landsplan til lokale ildsjæle, foreninger og virksomheder, som udvikler gode oplevelser lokalt.

Drømmer du om en god lokal oplevelse - så giver vi den vinger...

Brænder du for dit lokalområde og vil gøre det endnu mere spændende og indbydende for feriegæster og for de folk, der bor der? Måske ved hjælp af en farverig kultursafari i midtbyen, nye vandreture på hemmelige stier i området eller spændende surfcasting langs kysten?

Idéerne kan være mange til den gode oplevelse, og de starter alle sammen hos dig. Vær med til at gøre det endnu sjovere at være i dit lokalområde, og vær med til at skabe ekstra værdi for gæster og fastboende.

Du kan søge økonomisk støtte med Feriepartners Oplevelsespulje, hvad enten det gælder udviklingen eller videreudviklingen af en helt ny spændende oplevelse tæt på dig!

Søg midler fra vores Oplevelsespulje

Hos Feriepartner tror vi på lokalt engagement og fællesskab. Med Oplevelsespuljen er vi med til at bidrage til endnu flere værdifulde oplevelser og aktiviteter i lokalområdet.

Brænder du også for dit lokalområde og har en idé til en spændende oplevelse? Hent ansøgningen lige her, og læs mere om, hvordan du kan give din idé vinger og få økonomisk støtte.

Ansøgningsfristen til Feriepartners Oplevelsespulje er den 15. april 2024.

Giv dine drømme vinger...

Se nedenfor, hvordan du søger støtte til dit projekt. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan søge støtte, kan du se og læse mere om tidligere støttede projekter.

Kom nemt i gang i dag - og søg støtte til dit projekt

Hvem kan søge?

Dig, der ønsker at udvikle – eller videreudvikle – en oplevelse, der fremmer værdien af dit lokalområde. Det kan for eksempel være, at du arbejder på en bog om hemmelige oplevelser i området, eller at du gerne vil organisere et musikarrangement på torvet i sommerhalvåret.
Feriepartners Oplevelsespulje henvender sig til lokale ildsjæle, foreninger, lokalsamfund m.fl.

Hvordan ansøger jeg?

Du ansøger om midler fra vores lokale bureauers støttepuljer. Det vil sige, at hvis du vil søge støtte til et projekt i Hvide Sande, ansøger du Feriepartner Hvide Sandes Oplevelsespulje. Hent ansøgningsskemaet, udfyld det så fyldestgørende som muligt - og husk at gemme det på din computer, så dine ændringer gemmes. Du finder kontaktinformation på det nærmeste Feriepartner-bureau nederst i ansøgningsskemaet eller nederst på siden her.

Hvornår kan jeg søge?

Du kan indsende en ansgørning året rundt - dog er fristen for at komme i betragtning for indeværende år d. 15. april 2024.

Vi gennemgår alle de ansøgninger, vi har modtaget, og medio maj 2023 annoncerer vi de projekter, vi har valgt at støtte. Du får direkte besked, hvis dit projekt er blandt de udvalgte.

Vi brænder for lokalområdet - i hele Danmark

Vi elsker at udleje sommerhuse – og med 32 bureauer fordelt over hele Danmark er vi stærkt lokalt repræsenteret. Det er en stor del af vores DNA at skabe værdi for vores lokalsamfund, og at støtte op om det lokale liv og udviklingsinitiativer der skal være til gavn for alle.

Derfor er Feriepartners Oplevelsespulje ikke bare én, men 32 puljer - én pulje for hvert lokalområde, vi er repræsenteret i. Hvor vil du gøre en forskel?

Læs om tidligere støttede projekter

Vi har gennem årene støttet en række gode lokale oplevelser, der er til gavn for både lokalsamfund, sommerhusejere og vores glade gæster. Initiativerne har været både store og små, men altid opfindsomme, originale og værdifulde. Vi har støttet alt lige fra en funktionel handicapsti til havet, til et hæsblæsende anderæs i den lokale bæk!

Se og læs om vores tidligere projekter og initiativer, og lad dig inspirere til hvordan du kan gøre en forskel i dit lokalområde.

Find dit nærmeste Feriepartner-bureau

Close

Luk
;