Strandene i
Odsherred

Der er aldrig langt til stranden, når du befinder dig i Odsherred - her kan du læse om de bedste af dem
Hvor vil du hen?
Søg efter sommerhus
Bornholm Nordjylland Limfjorden Vestjylland Midtjylland Østjylland Sydøstjylland Fyn med øer Nordsjælland Sydvestsjælland Møn-Stevns Lolland-Falster
Sydsverige Midtsverige
JANUAR 2018
Ma Ti On To Fr
52 25
26
27
28
29
30
31
1 01
02
03
04
05
06
07
2 08
09
10
11
12
13
14
3 15
16
17
18
19
20
21
4 22
23
24
25
26
27
28
5 29
30
31
01
02
03
04

2. Vælg varighed

1 UGE
2 UGER
3 UGER
3 Dage
4 Dage
Se flere
2 Dage
3 Dage
4 Dage
5 Dage
6 Dage
1 UGE
8 Dage
9 Dage
10 Dage
11 Dage
12 Dage
13 Dage
2 UGER
15 Dage
16 Dage
17 Dage
18 Dage
19 Dage
20 Dage
3 UGER
22 Dage
23 Dage
24 Dage
25 Dage
26 Dage
27 Dage
4 UGER
29 Dage
30 Dage
31 Dage

1. Vælg gæster

Voksne


Børn (0-11 år)


Husdyr

Den danske riviera

I Odsherred er der aldrig langt til vandet, klitterne og den dejlige salte havluft. 

Hovedparten af strandene er særdeles børnevenlige med lavt og roligt vand. På flere af strandene finder du livreddere i sommerferien. Kysterne er levende og ændrer sig løbende afhængig af vind og vejr.

Stranden ved Rørvig

I Rørvig finder du, langs næsten hele Nordkysten ud mod Kattegat, den fineste sandstrand med klitter. Hvis du følger skiltningen mod stranden, vil du finde ned til de strande, der også har p-pladser.

På sydsiden af Skansehage, som er en tange på Rørvighalvøen, ligger Skansebugten ved indsejlingen til Isefjorden. Afhængig af vindretningen kan du finde læ, hvis det blæser på nordkysten. Det gør det til et yndet sted for kajakroere. Andre dage, hvor vinden er god, er Skansebugten et foretrukkent sted for surfere. 

Find det perfekte sommerhus ved Rørvig.

Stranden ved Nykøbing Sjælland

På den nordlige kyst mod Kattegat, finder du den dejligste brede sandstrand med klitter - fra Lyngkroen til Skærby over Nordstrand og hen til Vesterlyng. Her er også fine parkeringsmuligheder.

Hvis du er på cykel, så find en af de små sommerhusveje – de fleste fører ned mod vandet. Ved Nordstrand i Nykøbing Sjælland, er der også toiletter.

Find et sommerhus, der passer dig ved Nykøbing Sjælland.

Stranden ved Klint

Fra Vesterlyng ud mod Klint er det første stykke fra Vesterlyng primært sandstrand, hvorefter det bliver en blanding mellem sand og sten, for, helt ude ved Klintebjerg, at være udelukkende sten.

Klintebjerg er en morænebakke, der er dannet under den sidste istid og er et imponerende 35 meter højt bjerg. På den stenede kyst er der mulighed for at finde fossiler, som er et levn fra istiden.

I sommerperioden er der badebroer flere steder i området omkring Klint. 

Find et skønt sommerhus ved Klint.

Sjællands Odde

Hvor du end bor på denne lange halvø, så er der aldrig langt til vandet. Hvis det blæser på den ene side, så er det bare at gå en tur til den anden side. Kysten skifter meget i sit udtryk, men for det meste er det sand- eller stenstrand.

Havets bølger og vejret er med til at forandre kysten løbende. Flere steder er der i sommerperioden badebroer, så du undgår de værste sten. Enkelte steder kan du være heldig at finde små strækninger udelukkende med sand. Det er dejligt badevand, så find badeskoene frem, hvis du ikke er så glad for sten.

Lej et sommerhus ved Sjællands Odde.

Sejerø Bugt

I hele bugten fra Stenstrup Lyng i nord til Vig Lyng og Høve Strand i syd finder du dejlig sandstrand med klitter. Den mest populære strand er ved Gudmindrup, hvor du også finder en stor p-plads og en kiosk.

Mange af de små sommerhusveje, har små stier som fører direkte ned til stranden. Hvis du bor ved Højby Lyng eller Ellinge Lyng skal du ud over broen ved korevlerne for at komme til stranden. Her er der virkelig lavt vand, som er meget velegnet til de helt små. Naturen er her helt enestående, og så kan du hilse på køerne på vej til vandet.

Se sommerhuse ved Sejerø Bugt.

Stranden ved Veddinge

Langs hele kysten er der en blanding mellem sten- og sandstrand. Der kan ved nogle sommerhusveje være små trapper ned til stranden. Veddinge og Veddinge Bakker er et meget kuperet landskab.

Der er flere steder badebroer i sommerperioden, som fører dig ud over stenene. Vi anbefaler badesko, hvis du ikke er så glad for at gå ud over stenene.

Find et sommerhus ved Veddinge.

Stranden ved Ordrup

På den offentlige strand i Ordrup er der en rummelig p-plads. Der er dejlig sandstrand og en lille hyggelig bådebro til joller og små motorbåde. Du kan gå de ca. 600 meter fra stranden op til byen. Her ligger en skøn iskiosk, og så er der mulighed for at købe lidt frokost.

På kysten mellem Ordrup Næs og Kårup skov er der også masser af muligheder for en god strandtur. Ved Kårup Skov er der trapper eller stier ned til vandet, som godt kan være lidt stejle.

Find det perfekte sommerhus ved Ordrup.

Stranden ved Sanddobberne og Havnsø

Hvis du kører sydpå fra Ordrup, kommer du til Sanddobberne, som er en meget børnevenlig sandstrand. Selve området byder på klitter, små øer og et fantastisk landskab. Når det blæser rigtig godt, så er Sanddobberne også kitesurfernes paradis. Her har du udsigt over mod Sejerø og Nekselø.

Fortsætter du din tur sydpå, kommer du til området omkring Havnsø. Havnsø har flere områder med god sandstrand, men også områder med sten.

Se sommerhuse ved Havnsø.

Isefjord

Langs hele fjorden er der flere steder mulighed for at bade, og flere steder er der badebro - oftest i forbindelse med de forskellige sommerhusområder langs kysten.

Ved Kongsøre Skov finder du Sandskredet, som er et skønt udflugtsmål. Her er toilet, badebro med rampe, så du kan komme der i kørestol, borde og bænke samt grillplads.

Sommerhuse ved Isefjord.

Luk