Kunst og kultur i Odsherred

Tilbring en dag i kulturens tegn på Odsherreds dragende museer, der tæller både kunstnerhjem, glaskunst, gamle brandkøretøjer og psykiatrihistorie - eller overgiv dig til live musik eller en anderledes forestilling på teateret
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Kunst, kultur og historie

Elsker du at få nye indtryk med hjem, så brug en dag i ferien på at opleve de mange spændende museer, udstillinger, kunstnere og kunsthåndværkere i området.

Hvad enten dit hjerte banker for kunst, aktive oplevelser i kulturens tegn, eller du bare gerne vil lære lidt om Odsherred og områdets historie, så er mulighederne mange.

Geopark Odsherred

Jo mere du ved om området, jo mere får du ud af dit besøg.

Få fortællingen om, hvorfor Odsherred er blevet en UNESCO Global Geopark.

Læs mere om, hvilken betydning istiden, landskabet og kulturen har betydet for blandt andet råvarerne og kunsten i dag på geoparkens hjemmeside

Hvad kan du se?

Odsherreds mangfoldighed inviterer til unikke oplevelser både indendørs og udendørs.

Du kan blive klog på historien om fundet af Solvognen i Trundholm Mose, få et indblik i psykiatriens historie, se veterankøretøjer på Brandmuseet eller besøge Anneberg Kulturpark.

Hvis du elsker kunst og kunsthåndværk, kan du besøge museer og mere end 60 kunstnere og gallerier. Hempel Glasmuseum har en unik samling af glas, og du kan på Odsherreds kunstmuseum opleve Odsherredsmalerne.

Hvis du søger udendørs, kan du på besøgsmarken få historien om Lammefjorden, besøge en jættestue eller bestige en gravhøj. Og så er der fantastiske udsigtspunkter fra Vejrhøj og Esterhøj.

Læs mere herunder om Odsherreds kunst- og kulturtilbud.

Hempel Glasmuseum

Psykiatrisk Museum

Odsherred Brandmuseum

Museum Odsherred

Odsherred Teater

Live musik

Luk