Det sker i Odsherred

Få overblik over Odsherreds store udbud af muligheder, der spænder over alt fra børnedyrskuer, musik, teater og guidede ture i naturen. Her på siden finder du et udvalg af årlige tilbagevendende begivenheder
Søg efter sommerhus
Vælg ankomst- og afrejsedag
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Traditionsrige begivenheder i Odsherred

Ønsker du en hyggelig tur med kæresten, en aktiv ferie med surf og vandringer eller måske en skøn ferie med familien med fodboldgolf og is?

Uanset hvad du er på udkig efter, så finder du det i Odsherred, der har et udbud, som opfylder de flestes ønsker – og så lige lidt mere.

Hele året rundt

Året rundt er her nemlig også mulighed for at deltage i spændende begivenheder og arrangementer, så du kommer ikke til at kede dig. 

Planlæg din ferie ved hjælp af Odsherredkalenderen på vww.visitodsherred.dk, hvor du kan søge efter arrangementer på bestemt datoer. Du kan naturligvis også altid kontakte os på bureauet.

Gode historier og unikke oplevelser

Fra maj til oktober kan du komme på udflugt med det, vi kalder "Gode Historier" - udflugter, guidede ture, fortællinger og aktiviteter, hvor lokale ildsjælde fortæller om det, de brænder for.

Her kan du for eksempel komme ud og plukke spiselige urter, høre foredrag om Lammefjordens historie, få en historisk rundvisning på Dragsholm Slot -  eller hvad med en fjordsafari eller en rundvisning med skuespil?

Er du interesseret i historie, er byvandring et oplagt valg. Du kan også tage på en tur rundt i landskabet og høre mere om geologi eller kunst.

VisitOdsherreds hjemmeside kan du se programmet for Gode Historier, der ligger klart fra foråret. 

Større begivenheder

Flere store begivenheder løber årligt af stabelen i Odsherred, og du kan blandt andet opleve festivaler, markeder, live musik, kunst og meget andet.

Få en appetitvækker lige herunder.

Begivenheder i Odsherred

Luk