Turen går til Fanø

Lad turen gå til Fanø, og oplev det unikke områdes uimodståelige charme

Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Storslået natur og ren idyl ved Vadehavet

Havet, lyset og de enorme vidder er noget af det, der gør Fanø helt speciel. Vælger du at tilbringe ferien på denne charmerende perle, er du garanteret et slaraffenland af storslåede naturoplevelser - og du kommer til at bo midt i dem.

Det er oplagt at lægge vejen forbi Nationalpark Vadehavet, som i 2014 blev optaget på UNESCO’S verdensarvsliste. Et meget særligt sted, hvor roen øjeblikkeligt sænker sig, og intet forstyrrer dit blik. Her kan du blandt andet være heldig at opleve naturfænomenet 'sort sol', hvor himlen dækkes af tusinder af flaksende fugle. De svæver over havet i de mest forunderlige formationer, inden de udvælger sig en hvileplads og slår sig ned for natten. 

Du kan også opleve Fanø fra hesteryg - en unik mulighed for at komme helt tæt på øens fantastiske dyreliv. Din firbenede følgesvend tager dig ind i skove, over enge, ud på marsken og ikke mindst op ad smukke kyststrækninger, hvor du kan opleve storslåede udsigter og en følelse af at være ét med naturen.  

Fanø er velsignet med nogle af Europas bredeste sandstrande, som både egner sig til en aktiv ferie og en mere afslappet en af slagsen. Pak strandtasken, slå dig ned i det bløde sand, og nyd det fascinerende kig til horisonten. 

Luk