Det støttede vi

Her kan du læse mere om de projekter, vi har valgt at støtte med midler fra Feriepartner Vestsjællands Oplevelsespulje i de forgangne år. Find inspiration til dit eget projekt eller bliv klogere på, hvilken slags projekter vi støtter.
 

Tidligere støttede projekter
2019

Dybkærgaard Lysestøberi
Støttet med 10.000 kr.

Markedsføring af ”Støb-selv-lys”, en ny aktivitet som kan, opleves fra d. 1. juli til d. 18. juli 2019 samt en dag hver weekend hele året.

Markedsføringen af aktiviteten vil omfatte filmproduktion og fotos, som skal anvendes på de sociale medier, samt udarbejdelse af en flyer, som uddeles til både "almindelige" huse og sommerhuse i området.

2018

Strandfestival 2018
Støttet med 10.000 kr.

Strandfestival ved den sjællandske vestkyst skal præsentere den smukke kyststrækning fra Drøsselbjerg til Næsby Strand med omdrejningspunkt om Stillinge Strand, hvor der bl.a. opstilles boder med lokale fødevarer.

Der vil være events langs hele kyststrækningen med levende musik, guidede ravture, specielle tilbud og happenings, kajakudlejning m.m.

Festivalen afholdes d. 3., 4. og 5. august 2018.

 

 

Øvrige modtagere af midler fra Feriepartner Vestsjællands Oplevelsespulje 2018:

Dyrehøj Vingaard
Støttet med 5.000 kr.

Projektet går ud på at tilbyde noget på vingården for hele familien. Der bygges et køkken, som giver mulighed for mange forskellige aktiviteter, samt et udeområde , hvor man som gæst kan komme.

Der vil være bordebænkesæt, toiletbygning, tæpper, legefigurer m.m. og mulighed for at købe picnickurve.

Dette tiltag går specielt ud på at lave en aktivitet for hele familien, så alle tager på tur fra sommerhuset, eller hvor de nu kommer fra. Det henvender sig til alle, både dagsturister, sommerhusgæster, lokale samt internationale gæster.

Dyrehøj Vingaard er Danmarks største vingård, og projekt skal bidrage til at udbrede kendskabet til dansk vin.

 

Skelleris Plantage
Støttet med 5.000 kr.

Vi ønsker at skabe et udflugtsmål for turister og beboere på Vestsjælland. Udgangspunktet er vores bondegård, hvor publikum, på en sjov måde, kan gå på opdagelse på egen hånd.

Viden om livet på gården, dyrene og grøntsager går hånd i hånd med leg, motion og læring. Der er adgang for alle året rundt, og målet er. at publikum besøger gården og benytter aktiviteterne, når det passer ind i deres program.

Der vil være bondegårdssafari bestående af to dele.

1. Leg og motion: Rundt om på gården vil der være forskellige redskaber, som kan udfordre krop og hoved.

2. Læring og viden om gården: Der placeres informationstavler rundt omkring på gården, som beskriver dyrene og livets gang på gården.

Luk