Strandliv
i Vedersø Klit

Lad den ene dag tage den anden på Vedersø Klits smukke, brede sandstrand. Tiden får hurtigt ben at gå på, for her indbydende badevand, masser af albuerum til leg og sjov og mulighed for at finde rav
Hvor vil du hen?
Søg efter sommerhus
Bornholm Nordjylland Limfjorden Vestjylland Midtjylland Østjylland Sydøstjylland Fyn med øer Nordsjælland Sydvestsjælland Møn-Stevns Lolland-Falster
Sydsverige Midtsverige
JANUAR 2018
Ma Ti On To Fr
52 25
26
27
28
29
30
31
1 01
02
03
04
05
06
07
2 08
09
10
11
12
13
14
3 15
16
17
18
19
20
21
4 22
23
24
25
26
27
28
5 29
30
31
01
02
03
04

2. Vælg varighed

1 UGE
2 UGER
3 UGER
3 Dage
4 Dage
Se flere
2 Dage
3 Dage
4 Dage
5 Dage
6 Dage
1 UGE
8 Dage
9 Dage
10 Dage
11 Dage
12 Dage
13 Dage
2 UGER
15 Dage
16 Dage
17 Dage
18 Dage
19 Dage
20 Dage
3 UGER
22 Dage
23 Dage
24 Dage
25 Dage
26 Dage
27 Dage
4 UGER
29 Dage
30 Dage
31 Dage

1. Vælg gæster

Voksne


Børn (0-11 år)


Husdyr

Strandglæde ved Vesterhavet

Det er ikke uden grund, at stranden ved Vedersø Klit er kendt som en af de bedste langs den danske Vesterhavskyst.

Her er kilometer efter kilometer af uspoleret strand, der byder på lækkert badevand, silkeblød sandbund, kridhvidt sand og meget få sten.

Og her er plads til alle, hvad enten du vil soppe, surfe, lave kolbøtter i vandet - eller bare vil ligge og slappe af og nyde sommerlivet.

Stranden ved Vedersø Klit er stolt indehaver af Det Blå Flag, som er din garant for rene badestrande og rent badevand.

Paradis for vandhunde

Er du typen, der helst bruger din sommerhusferie på solbadning, læsning og dyp i det svalende vand, så er stranden ved Vedersø Klit med garanti lige efter din smag.

Her kan du finde din egen private gryde i de grønne, høje klitter, hvor du ugeneret kan tilbringe dagen med din yndlingsbog i solens varme stråler. 

Eller du kan finde en plads på sandet, hvor du kan installere både parasol, håndklæde og køletaske - og så er der heller ikke langt til Vesterhavets kølige bølger, når solen bliver for varm. 

Hvad enten du er til solbadning helt for dig selv eller blandt de andre strandgæster, er der ikke noget som at lægge sig tilbage i det hvide sand og lade blikket følge skyernes konstante forvandling.

Dét er ferie.

Sjov på vandet

Den brede sandstrand er én stor legeplads for både børn og voksne, og modsat mange strande ved Vestkysten er Vedersø Klits strand bilfri - så du skal ikke bekymre dig om trafik, når du boltrer dig.

Er du eventyrlysten kan du medbringe surfbrættet og prøve at balancere på skumtoppene, der alt efter vind og vejr kan være både små og store.

Ved Vestkysten er der nemlig gode surfforhold, og det er her, professionelle og fritidssurfere søger hen for at øve sig. Men vær forsigtig, for Vesterhavet kan være lunefuldt. 

Aktiviteter for landkrabber

Vil du blive på landjorden gemmer der sig mange fantastiske skaller og sten i vandkanten, som du kan samle ind med børnene og bruge til et eventyrligt sandslot.

Og til dig, der har brug for fysisk aktivitet på din strandtur, er der ikke grænser for, hvilken sport du kan kaste dig ud i på det brede sandstykke.

Er du til beachvolley, frisbee, strandtennis, fodbold...?

Ravjagt

På en gåtur langs stranden har du gode chancer for at få fingrene i "Nordens guld", specielt efter en storm eller kraftig blæst.

Men det er ikke let, og du skal have øjne på stilke for at spotte ravet, der kan have mange farver.

Ravet kan både være hvidt og brunt, og det kan være svært at skelne fra tang og sten, som det ligger der i vandkanten, netop opskyllet fra havet.

Hvis du vil være sikker på ikke at blive skuffet over din fangst, kan du sætte tænderne i dit fund - hvis det er blødt, er det højst sandsynligt rav.

Hver årstid sin charme

Hvis ikke du har held i sprøjten er din gåtur langs stranden ikke spildt energi. 

En gåtur langs stranden giver dig nemlig mulighed for at nyde det ene smukke scenarie efter det andet, der udfolder sig for øjnene af dig - og hver sæson byder på sit særpræg.

En gåtur om sommeren bringer dig tæt på den magiske sommerstemning, der opstår, når badegæsterne indfinder sig.

På dette tidspunkt er her indbydende og mildt, og de grønklædte klitter stråler om kap med det vide sand.

Efterår og forår indbyder til lange ture i vandkanten, mens vestenvinden blæser dig godt igennem og pisker skumsprøjt op.

Og vinterens strandtur er en æstetisk oplevelse med sin skærende kontrast mellem det brusende hav og de sneklædte klitter.

Luk