Ferie med hund

Den firbenede følgesvend skal ikke snydes for en sommerhusferie i Danmark. I vores område finder du storslået natur, der indbyder til hundeleg og aktive udfoldelser.

Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Her er hunden altid velkommen – men husk at vise hensyn

Området her kan bestemt anbefales, hvis man gerne vil have hunden med på ferie, og selvfølgelig skal den da med. Her findes storslået natur med masser af udfoldelsesmuligheder, hvad enten man opholder sig i skoven, på stranden eller i vandet.

Vi vil derfor på disse sider forsøge på bedst mulig måde at orientere jer om mange af de muligheder der er, for også at kunne afholde en rigtig god og oplevelsesrig ferie med familiens firbenede ven, hunden.

Overnatning

Feriepartner udlejer feriehuse i områder, hvori der i ca. halvdelen af feriehusene er tilladt at tage 1 eller flere hunde med. En del af feriehusene er beliggende på ca. 2000 - 5000 m2 store grunde, og enkelte med indhegnet grund eller terrasse.

Stranden

I sommerhalvåret, fra april til og med september, skal hunde være i snor på stranden. I vinterhalvåret, fra oktober til og med marts, må du gerne lade din hund være løs på stranden, men kun hvis den ikke risikerer at forvolde andre skade.

Hundeskove i området

En hundeskov er et indhegnet område, hvor din hund må færdes frit og mødes med andre hunde. Når du færdes i en hundeskov, er der visse regler man som hundeejer skal tage hensyn til, så alle kan få en god oplevelse i hundeskoven. Regler for hver enkelt hundeskov, står som oftest beskrevet ved indgangen til hundeskoven.

Som udgangspunkt skal du altid have fuld kontrol over din hund og du skal kunne kalde hunden til dig, hvis den møder andre hunde. Det er dit ansvar at forhindre din hund i at optræde aggressivt overfor andre hunde og mennesker. Hundeskovene er et godt sted at socialisere hunden, forudsætning af det er under kontrollerede forhold.

Ulfborg Hundeskov (Indhegnet – Eingezäunt)

Ringvejen 2, 6990 Ulfborg

Hundeskoven er beliggende ved Ringvejen i Ulfborg. Området som er på 2,3 hektar (svarer i størrelsen til godt 3 fodboldbaner) består af ca. 1/2 skov og ca. ½ del grønne områder, hvor hundene kan løbe frit rundt.

Der er opsat bord/bænkesæt samt 2 skraldespande. Mellem skoven og det grønne areal er der en vandhane med drikkevand til hundene.

Husby Klitplantage Hundeskov (Indhegnet – Eingezäunt)

Klitvej, 6990 Ulfborg

Hundeskoven er beliggende lige nord for Husby på Klitvej. Der er adgang fra P-pladsen. Hundeskoven som er på godt 2,3 hektar, er kuperet og det meste er skov, men ikke tæt bevokset.

Vemb Hundeskov (Indhegnet – Eingezäunt)

Lillelundvej, 757 Vemb

Beplantningen i hundeskoven består hovedsageligt af eg og bøg. Træerne er dog ikke så høje endnu, men det er dog muligt at finde læ. Dele af hundeskoven er godt åbent og ikke så tæt bevokset. Her er bord/bænkesæt.

Hoverdal Hundeskov (Indhegnet – Eingezäunt)

Sørupvej, 6971 Spjald

Hundeskoven som er på 8 hektar er beliggende i den østlige ende af Sørupvej i Hoverdal Plantage ved krydset mellem Præstevej og Sørupvej. Her er opstillet bord/bænkesæt.

Find en af hundeskovene på:  www.udinaturen.dk

Regler i naturen findes på: www.naturstyrelsen.dk            

Hundepension

Ønsker I at tage på udflugt en dag eller flere i ferien, hvor det ikke er muligt at tage hunden med, så findes der i området ved Ulfborg på Madum Flodvej 1 en hunde – og kattepension - www.ulfborg-hunde-kattepension.dk. Det er en god hundepension, som ligger midt i den skønne Vestjyske natur. Her kan hunden trygt afleveres og I kan med god samvittighed tage på tur.

Agilitybane

Hos Thorsminde Camping kan hunden lege eller træne på en nyanlagt Agilitybane. Pladsen tilbyder også et hunde-baderum. For at gøre brug af disse faciliteter må man betale et mindre gebyr og henvende sig i campingpladsens reception.

Thorsminde Hundepark

For enden af sportspladsen på Skolegade finder du Thorsminde Hundepark. Her kan hunden slippes løs til fri leg.

Hvad skal du opleve i Ulfborg?

Foruden et kønt og hyggeligt bymiljø, gode indkøbsmuligheder og stærke traditioner finder du også spændende aktiviteter og udflugtsmål i og omkring Ulfborg. 

Tag et kig på nogle af de muligheder, Ulfborg byder på, og glæd dig til fristende, hæsblæsende, fredelige og betagende oplevelser.

Luk