Feriepartner Vedersø Klit

Hos Feriepartner Vedersø Klit er kundeservice, personlig betjening og indgående lokalkendskab i højsædet, når vi udlejer kvalitetssommerhuse i ferieområder fra Vedersø Klit i syd til Thorsminde i nord.

Med små 350 sommerhuse tilbyder Feriepartner Vedersø Klit et alsidigt udvalg af feriehuse lige fra store dejlige poolhuse med alle bekvemmeligheder til de mere enkle, klassiske sommerhuse.

Her er alle velkomne, store som små, og hvis du også gerne vil have hunden med på ferie, finder du ikke noget bedre område end Vedersø Klit.

Her er storslået natur med masser af udfoldelsesmuligheder, hvad enten du opholder dig i skoven, på stranden eller i vandet. Inden for en radius af 40 kilometer finder du 15 hundeskove.

I cirka halvdelen af vore feriehuse er hund tilladt, og grundene er mellem 2000-5000 m2 store, enkelte med indhegnet grund eller terrasse.

Flere og flere ønsker at være aktive i ferien. De storslåede naturområder ved og omkring Vedersø Klit giver ideelle rammer for en aktiv ferie på cykel eller til fods.

Kommer du uden for sæsonen, og rejser I kun 2 personer, kan der på flere af husene opnåes en rabat på op til 25%.

Vi er altid lige i nærheden til at vejlede dig med vores store lokalkendskab eller til at hjælpe dig, hvis der opstår problemer under din ferie.

Find lige præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker og behov – så lover vi at gøre vores allerbedste for at give dig de bedste oplevelser i din sommerferie.

Har du brug for hjælp?

Jeres Feriepartner Team

Luk