Feriepartner Vedersø Klit

Hos Feriepartner Vedersø Klit er kundeservice, personlig betjening og indgående lokalkendskab i højsædet, når vi udlejer kvalitetssommerhuse fra Vedersø Klit til Thorsminde.

Feriepartner Vedersø Klit vokser.

I juni måned indtræder Feriehusudlejning I/S nemlig i Feriepartner-kæden, og det betyder, at vi fra 2018 udbyder ikke mindre end 400 nye sommerhuse til udlejning i det dejlige Vedersø Klit-område.

Feriehusudlejning I/S bliver dermed til Feriepartner Vedersø Klit og overtager al udlejning i området - noget, der hidtil har været drevet af Feriepartner Hvide Sande.

Sommerhuse til din ferie i 2018

Du kan se vores 400 nye sommerhuse her på siden i løbet af juni måned, og lige så snart husene er live på siden, kan du booke dem til din ferie i 2018 og frem.

Vil du gerne på ferie i Vedersø Klit-området i 2017, er der naturligvis stadig mulighed for dette.

Intet er nemlig ændret i forhold til vores eksisterende 26 udlejningshuse i Vedersø Klit-området. Dem kan du leje til din ferie i 2017, ligesom de bliver i udvalget, når vi overgår til det "nye" Feriepartner Vedersø Klit.

Bredt udvalg af sommerhuse i dejlige områder

Med godt 400 nye huse tilbyder Feriepartner Vedersø Klit nu et alsidigt udvalg af feriehuse, lige fra store, luksuriøse poolhuse med alle bekvemmeligheder til de mere enkle, klassiske sommerhuse.

Alle som en er de placeret i bedste ferieområder ved Vestkysten, lige fra Vedersø Klit over Ulfborg til Thorsminde.

Og vi er altid lige i nærheden til at vejlede dig med vores store lokalkendskab eller til at hjælpe dig, hvis der opstår problemer under din ferie.

Find lige præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker og behov – så lover vi at gøre vores allerbedste for at give dig den bedste oplevelse på din sommerhusferie.

Har du booket sommerhus i 2017?

Hvis du allerede har booket sommerhus i Vedersø Klit til din ferie i 2017, så påvirker ovenstående dig ikke.

Frem mod slutningen af 2017 er det nemlig fortsat Feriepartner Hvide Sande, der tager sig af udlejningen og servicering af gæsterne i Vedersø Klit-området, sådan som de hele tiden har gjort.

Skal du på ferie i Vedersø Klit-området til sommer, efterår eller jul, så er der altså intet, der har ændret sig. Du skal ikke foretage dig yderligere – ud over at nyde din ferie, når den tid kommer.

Har du brug for hjælp?

Luk