Når vi siger vi er lokale, så mener vi det!

Landets største kæde: med 35 lokale bureauer fordelt over hele Danmark er vi altid tæt på dit sommerhus, på de gæster, der lejer det – og på dig. Så kan vi til enhver tid sikre os, at alt er, som det skal være. Og det er lig med tryghed, sikkerhed og service til både dig og dine gæster.

Vi er lokale, i hele landet. Det betyder, at de medarbejdere, du møder på det lokale kontor, er ildsjæle med passion for lokalområdet og et stort kendskab til det nærmiljø, der er ved lige netop dit sommerhus.

At vi er lokalt forankret, betyder også, at vi værner om de lokalsamfund, vi er en del af. Derfor uddeler vi hvert år op til én million kroner fra Feriepartners Oplevelsespulje – støttekroner, der går til udviklingen af gode, lokale oplevelser, og som sikrer, at vores ferieområder forbliver attraktive.

Feriepartner er altid lige i nærheden

Feriepartner har 35 lokale og selvstændige bureauer fordelt i hele Danmark. Det betyder, vi altid er lige i nærheden, når du som sommerhusejer har brug for os - eller når dine gæster har.

Vi er tilknyttet lokalsamfundet

Vores udlejningseksperter har en helt særlig tilknytning til lokalområdet. De brænder for lokalområdet og kender alt til udlejningsmarkedet, som det ser ud netop der, hvor dit sommerhus ligger.

Vi giver tilbage til lokalsamfundet

Vi ønsker at være noget for lokalsamfundet. Og fordi vi selv er en del af det, er det vigtigt for os at støtte op om det lokale liv og samfund.

Derfor er lokal tilstedeværelse så vigtigt

Lokale og selvstændige bureauer er der hele døgnet

Med vores lokale bureauer fordelt over hele Danmark er vi altid tæt på dit sommerhus, tæt på det lokale liv og tæt på vores sommerhusgæster.

Vi møder dig som husejere i lokalsamfundet – om det er på bureauet, i sommerhusområdet, hos købmanden eller på torvet. Vi er til stede og til rådighed, og du kan nemt og hurtigt komme i kontakt med os og føle dig tryg, fordi vi hurtigt kan rykke ud til dit sommerhus.

Feriepartner er din sommerhusudlejer, der har et stort lokalt kendskab i hele Danmark., så du kan være sikker på at få rådgivning og personlig service baseret på et indgående kendskab til dit lokalområde.

Hvis der sker noget i dit sommerhus under udlejning

Feriepartner har 28 bureauer placeret i hele landet, der hvert dækker deres sommerhusområde.
Vores lokale placering, engagement og kendskab kommer dig som husejer til gode i flere henseender.

Det giver tryghed for dig at vide, at vi altid er tæt på dit sommerhus. Vi tjekker op på det jævnligt, og vi kan hurtigt rykke ud, skulle der opstå uheld under eller imellem udlejning.

Er der pludselig en stoppet vandlås, tv-kanaler der svigter, eller en kaffemaskine der går i stykker? Så kører vores servicepersonale ud og ordner det.

Med Feriepartner udlejer du via et bureau, der takket være dets nære placering, skaber optimale forhold og gode serviceoplevelser for dine gæster, og du slipper for at være tilgængelig for gæster og skulle servicere dem i udlejningsperioden. Det er samtidig med til at øge chancen for, at de har lyst til at komme igen.

Vi har tjek på gæsterne

En klar fordel ved vores lokale tilstedeværelse og kendskab er kundeservice i særklasse og muligheden for at knytte nære relationer til vores gæster.

Det sikrer optimal udlejning af dit sommerhus, at vi med vores store lokale kendskab kan vejlede dine gæster. Vi har altid et fif til en spændende lokal oplevelse, en god restaurant eller en hemmelig rute i naturen, og det sætter vores gæster pris på.

Mange vender gerne tilbage til det samme område år efter år for den gode service og de kendte ansigter på bureauerne, og det sikrer efterspørgsel på og udlejning af dit sommerhus.

At vi har bureauer i alle vores lokalområder betyder, at vi kender vores gæster og ved, hvad de vil have i et sommerhus. På denne måde kan vi guide dig til en optimal udlejning af netop dit sommerhus - både når efterspørgslen er høj, men også når den er lav.

Samtidig har vi styr på, hvem der kommer i dit sommerhus - så skal du ikke bekymre dig om, at en gæst tager sin hund med i dit dyrefri sommerhus, for eksempel.

Vi arbejder for turismen i dit lokalområde

Vores bureaumedarbejdere har en særlig tilknytning til netop dit lokalområde. Måske er det den lokale ejendomsmægler, du møder på bureauet, måske er det direktøren i turistforeningen - eller måske er det en lokal ildsjæl, der er vokset op og altid har boet i byen.

Når du vælger at leje dit sommerhus ud gennem et lokalt Feriepartner-bureau, er du med til at styrke det lokale område til fordel for dig selv og dine gæster.

Sommerhusgæsterne sætter nemlig stor pris på, at de kan hente inspiration på det lokale kontor, der kender alt til listige steder, begivenheder, aktiviteter og seværdigheder i nærområdet.

Det betyder, at vi iværksætter og/eller støtter op om lokale initiativer, og at vi deltager i turistfremmende arbejde og erhvervsudvikling for at sikre bedst mulig tiltrækning af turister - fordi vi brænder for netop vores prik på Danmarkskortet.

Derfor har vi også stiftet Feriepartners Oplevelsespulje. Til de lokale ildsjæle, der brænder for nærområdet, og som vil skabe oplevelser til gavn for feriegæster – og for os, der bor her.
Via Feriepartners Oplevelsespulje uddeler vi hvert år over 1 million kroner til lokale ildsjæle, foreninger og virksomheder, som udvikler gode oplevelser lokalt.

Lokale eksperter vejleder dig om udlejning

I Feriepartner møder du på hvert enkelt bureau en eller flere særligt dedikerede eksperter på udlejningsområdet.

Det betyder blandt andet, at du typisk har en fast kontaktperson, når du udlejer gennem Feriepartner, der samtidig kender alt til udlejningsmarkedet, som det ser ud netop der, hvor dit sommerhus ligger.

Vores udlejningseksperter guider dig gennem klargøring til din første udlejning og kan vejlede dig i forhold til din udlejning, uanset hvilket spørgsmål du har.

Det er nemlig vigtigt for os, at du ikke bare er et nummer i rækken, men at du får personlig og tilpasset rådgivning, der matcher netop det, du har brug for.

Fælles for dem alle er, at de brænder for lokalområdet og bakker aktivt op om lokalsamfundet og de mange initiativer, som fremmer turismen lokalt. Derfor kan du også være sikker på, at alle har interesse i at yde den bedste hjælp og rådgivning.

Hvis du går med tanker om at leje sommerhuset ud, så tøv ikke med at tage kontakt til din lokale Feriepartner for en uforpligtende snak.

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Overvejer du at leje dit sommerhus ud?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på dine indtjeningsmuligheder og fordele hos Feriepartner.
Ugyldig e-mail
Videre

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Overvejer du at leje dit sommerhus ud?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på dine indtjeningsmuligheder og fordele hos Feriepartner.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Indtast adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Tak for din interesse i Feriepartner

Vi er glade for, at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus hos os. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert inden for kort tid.
Close

Luk
;