Lokale eksperter vejleder dig om udlejning

Feriepartner er Danmarks største kæde af selvstændige udlejningsbureauer, og vi har lokale bureauer fordelt over hele landet. Det betyder, at de medarbejdere, du møder på det lokale kontor, er ildsjæle med passion for lokalområdet og et stort kendskab til det nærmiljø, der er ved lige netop dit sommerhus.

I Feriepartner møder du på hvert enkelt bureau en eller flere særligt dedikerede eksperter på udlejningsområdet.

Det betyder blandt andet, at du typisk har en fast kontaktperson, når du udlejer gennem Feriepartner.

Det er nemlig vigtigt for os, at du ikke bare er et nummer i rækken, men at du får personlig og tilpasset rådgivning, der matcher netop det, du har brug for.

Stort kendskab til lokalområdet

Vores udlejningseksperter har en helt særlig tilknytning til lokalområdet.

Nogle gange er det den lokale ejendomsmægler i området, andre gange er det den tidligere lokale købmand.

Fælles for dem alle er, at de brænder for lokalområdet og bakker aktivt op om lokalsamfundet og de mange initiativer, som fremmer turismen lokalt. Samtidig kender de alt til udlejningsmarkedet, som det ser ud netop der, hvor dit sommerhus ligger.

Hvorfor er Feriepartners lokalkendskab en fordel for mig som udlejer?

Når du vælger at leje dit sommerhus ud gennem et lokalt Feriepartner-bureau, er du med til at styrke det lokale område til fordel for dig selv og dine gæster.

Sommerhusgæsterne sætter nemlig stor pris på, at de kan hente inspiration på det lokale kontor, der kender alt til listige steder, begivenheder, aktiviteter og seværdigheder i nærområdet.

Derfor vender gæsterne gerne tilbage til samme område år efter år - og det betyder efterspørgsel på dit sommerhus.

Vi hjælper med stort og småt

Vores udlejningseksperter guider dig gennem klargøring til din første udlejning og kan vejlede dig i forhold til din udlejning, uanset hvilket spørgsmål du har på læberne.

Hvis du går med tanker om at leje sommerhuset ud, så tøv ikke med at tage kontakt til din lokale Feriepartner for en uforpligtende snak.

Bestil en uforpligtende udlejningsvurdering

Nysgerrig på at udleje?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på, hvad du kan tjene ved at udleje dit sommerhus hos Feriepartner.

Ugyldig e-mail

Nysgerrig på at udleje?

Indtast nedenstående oplysninger og hør mere om de mange muligheder der er for udlejning af netop dit sommerhus.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Vi har brug for adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Tak for din interesse

Vi er glade for at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert indenfor kort tid.

Luk