Hvor meget kan jeg bruge mit sommerhus?

Du bestemmer selv, hvor meget du vil udleje dit sommerhus hos os, og vi skræddersyer en individuel lejeaftale til dig, så dine ønsker bliver hørt.

Sommerhuset tilhører dig

Hos Feriepartner er vi helt indforståede med, at det er dit sommerhus. Derfor skal du selv kunne benytte det og have glæde af det - også selvom du udlejer det gennem et bureau.

En af de mange fordele ved at udleje gennem Feriepartner er derfor, at vi lægger stor vægt på fleksibilitet for dig som husejer.

Sammen med din rådgiver vælger du, hvor meget og hvornår du selv vil bruge dit sommerhus.

På baggrund af jeres forventningsafstemning skræddersyer vi en individuel lejeaftale, der tilgodeser de ønsker og behov, du har tilkendegivet.

Via det husejer-login, du får, når du har indgået en aftale med os, kan du døgnet rundt spærre for udlejning af dit sommerhus, til når du selv skal bruge det.

Ærlig og seriøs rådgivning

Vi lægger stor vægt på ærlig rådgivning om dine indtjeningsmuligheder, og derfor har vi også nogle retningslinjer, som vi anbefaler dig at følge for at få størst mulig økonomisk gevinst ved din udlejning. 

Derfor anbefaler vi som udgangspunkt, at du stiller dit sommerhus til rådighed i nogle af de perioder, hvor efterspørgslen er størst - i sommermånederne, for eksempel.

Tag en snak med din Feriepartner

Vi anbefaler, at du kontakter dit lokale Feriepartner-bureau, så vi kan få en snak om dine ønsker og vores anbefalinger.

På denne måde finder vi lettest den rette balance mellem indtjening på udlejning og dit eget brug af sommerhuset.

 

Bestil en uforpligtende udlejningsvurdering

Nysgerrig på at udleje?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på, hvad du kan tjene ved at udleje dit sommerhus hos Feriepartner.

Ugyldig e-mail

Nysgerrig på at udleje?

Indtast nedenstående oplysninger og hør mere om de mange muligheder der er for udlejning af netop dit sommerhus.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Vi har brug for adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Tak for din interesse

Vi er glade for at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert indenfor kort tid.

Luk