Så meget kan du tjene på at leje dit sommerhus ud

Hvorfor ikke tjene penge på dit sommerhus, hvis det alligevel står tomt? Hos Feriepartner får du en stor andel af lejeindtægterne, fordi vi udlejer direkte uden fordyrende salgsled. Hvor meget du kan forvente i lejeindtægt afhænger af forskellige faktorer.

Hvad har indflydelse på lejeprisen?

Følgende forhold spiller ind, når vi fastsætter lejeprisen på dit sommerhus:

  • Beliggenhed
  • Kvadratmeter
  • Antal soverum og -pladser
  • Indretning
  • Generel stand og kvalitet
  • Byggeår
  • Faciliteter (sauna, spa, pool, internet, brændeovn osv.)
  • Husdyr - tilladt eller ej?
  • Antal rådighedsuger, særligt i sommerperioden
  • Er huset egnet til vinterudlejning?

Økonomiske fordele hos Feriepartner

Beslutter du dig for at leje ud gennem Feriepartner, kan du se frem til en række økonomiske fordele - foruden kompetent, personlig rådgivning, lokalt kendskab og stor fleksibilitet for dig som husejer.

Først og fremmest formidler vi sommerhuse direkte mellem husejer og sommerhusgæster.

Det vil sige, at vi ikke har nogen fordyrende mellemled, som for eksempel portaler, der tager en bid af prisen. Det sikrer et stort afkast til dig som husejer.

Desuden garanterer vi en sikker betaling til tiden med forudbetalt leje hver måned, før gæsten flytter ind.

Personligt besøg

Vi lægger stor vægt på ærlig og realistisk rådgivning om dine indtjeningsmuligheder.

Hos Feriepartner arbejder vi nemlig efter devisen, at et ord er et ord. Vi lover ikke mere, end vi kan holde.

Når du vælger Feriepartner som din sommerhusudlejer, får du personligt besøg af en af vores kompetente rådgivere, som sammen med dig gennemgår dit sommerhus fra A-Z for at vurdere sommerhusets udlejningspotentiale.

Rådgivning, der giver optimal lejeindtægt

Vores rådgivere har mange års erfaring fra sommerhusbranchen, men vigtigst af alt har de indsigt i det lokale område og indgående kendskab til markedet og de gæster, der kommer netop her.

Du får en grundig og professionel vurdering af, hvad dit sommerhus kan lejes ud for, og på baggrund af gennemgangen af huset, giver din rådgiver en seriøs og ærlig anbefaling til lejeprisen.

Under besøget får du også indspark til ændringer, fornyelser eller forbedringer, som kan øge indtjeningen på dit sommerhus.

Tag en snak med os

Tøv ikke med at tage kontakt til os for at få en præcis vurdering af, hvor meget du kan tjene på at leje dit sommerhus ud hos Feriepartner. 

På udlejningsforsiden kan du bestille en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering ved at indtaste dine kontaktoplysninger - så kontakter et at vores lokale bureauer dig.

Du finder også vores kvikberegner på udlejningsforsiden, der på baggrund af enkelte oplysninger om dit sommerhus kan give dig et overordnet estimat på, hvor meget du kan tjene på din sommerhusudlejning. 

Bestil en uforpligtende udlejningsvurdering

Nysgerrig på at udleje?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på, hvad du kan tjene ved at udleje dit sommerhus hos Feriepartner.

Ugyldig e-mail

Nysgerrig på at udleje?

Indtast nedenstående oplysninger og hør mere om de mange muligheder der er for udlejning af netop dit sommerhus.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Vi har brug for adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Tak for din interesse

Vi er glade for at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert indenfor kort tid.

Luk