Fleksibilitet for dig som sommerhusejer

Fleksibilitet er for mange sommerhusudlejere en af de vigtigste faktorer, når det kommer til hvordan man ønsker at udleje sit sommerhus.

Det er vi hos Feriepartner helt enige i, og derfor tilbyder vi fleksible løsninger, ordentlig service og grundig rådgivning, med fokus på dig, dit sommerhus og dine ønsker.

Udlej dit sommerhus så meget - eller så lidt - du vil

Vi ved, at det er dit sommerhus, og at du selv skal kunne have glæde af det. Derfor bestemmer du helt selv, hvor meget du vil leje det ud, og vi skræddersyer en individuel lejeaftale til dig, så dine ønsker bliver hørt.

Rengøring og reparationer

Når det kommer til rengøringen af dit sommerhus, tilbyder vi også fleksible løsninger i forhold til hvor meget du selv ønsker at være involveret. Du kan vælge selv at gøre dit sommerhus rent - eller vi kan klare det for dig. Det er op til dig.

Dit personlige husejer-univers

Som sommerhusudlejer i Feriepartner får du adgang til dit helt eget husejer-univers. Her kan du selv registrere hvilke uger du vil bruge sommerhuset, følge med i din indtjening, administrere din kalender og meget andet.

Alt du skal vide om fleksibilitet som udlejer

Hvad betyder fleksibilitet for mig som husejer?

Hos Feriepartner går vi meget op i, at udlejningen af dit sommerhus foregår på dine præmisser. Vi sætter en ære i at være fleksible, så vores husejere får den bedst mulige udlejningsoplevelse. Det skal nemlig være nemt og bekvemt for dig at udleje dit sommerhus gennem Feriepartner.

Vi skræddersyer din udlejningsaftale, så den svarer til dine ønsker og behov for udlejning. Sommerhuset tilhører jo dig, og derfor udlejer du kun, når du selv vil.

Som sommerhusudlejer hos Feriepartner, er du ikke bundet af nogen minimumskrav til udlejning, og vi garanterer frie rammer i forhold til din udlejning.

Skal jeg være til rådighed under udlejning?

Det korte svar er: kun hvis du selv vil.

Vi tager højde for, hvornår du selv ønsker benytte sommerhuset, ligesom du har mulighed for at deltage i udlejningen i det omfang, du ønsker.

Vil du for eksempel gerne selv stå for rengøring og eftersyn, hver gang der har været gæster, har du mulighed for dette - mod betaling naturligvis.

Men du er altså ikke afhængig af at skulle klargøre og eftertjekke dit hus, hver gang det har været lejet ud. Du behøver heller ikke være til rådighed for gæsterne, hvis der opstår problemer, eller de har spørgsmål. Det er dét, vi er her for.

Når du udlejer dit sommerhus igennem Feriepartner, er det helt op til dig, hvor meget du vil deltage i udlejningsprocessen.
Og hvis du slet ikke vil, kan du trygt overlade alt det praktiske til os.

Det gør vi nemlig rigtig godt.

Hvor meget kan jeg selv bruge mit sommerhus?

Lige så meget du vil.

Sommerhuset tilhører dig, og hos os bestemmer du derfor selv, hvor meget du vil udleje det. Vi skræddersyer en individuel lejeaftale til dig, så dine ønsker bliver hørt.

Sammen med din rådgiver vælger du, hvor meget og hvornår du selv vil bruge dit sommerhus. På baggrund af jeres forventningsafstemning skræddersyer vi en individuel lejeaftale, der tilgodeser de ønsker og behov, du har tilkendegivet.

Skal jeg indrette mit sommerhus anderledes?

Nej, det behøver du naturligvis ikke.

Det er dit sommerhus, og det er derfor udelukkende dig, der skal bestemme hvordan det indrettes. Som sommerhusejer er der selvfølgelig forskellige holdninger til hvad og hvor meget man ønsker at ”vise” andre, men ligesom med andre populære deleøkonomiske forretningsmodeller- og kontekster bliver dét, at udleje sit private hjem eller feriebolig, mere og mere udbredt, og således gæster vant til personlig indretning og inventar.

Vi ved af erfaring, husejerens smag og indretning som regel kun gør huset mere charmende, og kan typisk være med til, at nogle gæster vælger netop dit sommerhus. Tendensen er dog, at jo mere udstyr/komfort, jo bedre er mulighederne for udlejning.

Hvem står for rengøringen?

Det er op til dig.

Du bestemmer nemlig selv hvor meget du vil være inde over rengøring, tjek efter endt lejemål og småreparationer.

Vi arbejder med flere rengøringsmodeller for hvor meget du selv ønsker at være en del af rengøringen af dit sommerhus.

Tag en snak med din Feriepartner, og sammen finder vi frem til en løsning, der giver mest mening for dig.

Vi foretager desuden også gerne småreparationer - og sker det mens du har gæster i huset, kører vi ud og fikser det, så du ikke behøver at være tilgængelig.

Læs mere om mulighederne for rengøring ved at klikke her.

Hvorfor er det en fordel med lokale bureauer?

Det er det, fordi lokale bureauer betyder lokal service.

Du vil opleve, at, det giver stor fleksibilitet for dig som sommerhusejer at have et lokalt Feriepartnerbureau helt tæt på.

Udover at vi kan hjælpe dine gæster med tips og råd til ferien, har vi også mulighed for at assistere, hvis der mangler småting til gæsterne i sommerhuset. Eller hvis der er småreparationer, der skal fikses undervejs og du ikke selv har muligheden for at komme forbi.

Hos flere af vores lokale bureauer har du også mulighed for at besøge et ejerværkssted, hvor du kan låne værktøj til mindre bygge- og reparationsprojekter.

– og hos vores lokale ejerrådgivere får du yderst professionel sparring, når du samarbejder med os om at udleje dit sommerhus. Vi kender nemlig dit område og dine gæster som vores egen bukselomme. 

Hvad kan jeg med mit eget Husejer-login?

Som husejer hos Feriepartner får du dit helt eget husejer-login, som du kan tilgå 24 timer i døgnet.

Her får du nemt og hurtigt overblik over din udlejning, ligesom du kan spærre huset til din egen ferie, når som helst.

Med andre ord har du altid kontrol og det fulde overblik over din udlejning. Du kan selv styre, hvornår du vil udleje dit sommerhus og hvornår du ønsker at spærre det til egen brug – lige ved hånden, fra din mobile enhed.

Hvilke rabataftaler og andre fordele tilbyder I?

Når du udlejer dit sommerhus gennem Feriepartner, får du rabat på leje af et sommerhus et andet sted i Danmark og Sverige.

Du får en rabat på 20 % på vejledende ugepriser i alle sæsoner. Rabatten gælder ved ugelejemål og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Feriepartner er desuden medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give husejere gode betingelser for sommerhusudlejning. Vi er sågar repræsenteret i bestyrelsen.

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Overvejer du at leje dit sommerhus ud?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på dine indtjeningsmuligheder og fordele hos Feriepartner.
Ugyldig e-mail
Videre

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Overvejer du at leje dit sommerhus ud?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på dine indtjeningsmuligheder og fordele hos Feriepartner.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Indtast adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Tak for din interesse i Feriepartner

Vi er glade for, at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus hos os. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert inden for kort tid.
Close

Luk
;