Skal jeg være til rådighed, når der er lejere i huset?

Det korte svar: Kun hvis du selv vil. Det lidt længere svar finder du herunder.

Fleksibilitet er alfa og omega

Det skal være nemt og bekvemt for dig at udleje dit sommerhus gennem Feriepartner.

Derfor er fleksibilitet nøgleordet hos os.

Vi skræddersyer din udlejningsaftale, så den svarer til dine ønsker og behov for udlejning. Sommerhuset tilhører jo dig.

Det betyder altså, at du selv kan bestemme, hvor involveret du vil være i rengøring, tjek efter endt lejemål og småreparationer. 

Vi passer på dit sommerhus

Ønsker du at overlade tøjlerne til os, kan du snildt gøre det. Det er fordelen ved at leje dit sommerhus ud gennem Feriepartner.

Alt, du skal gøre, er at give os nøglen til dit sommerhus.

Så tager vi os af alt, der hedder service af gæster, rengøring og tjek, hver gang der har været lejere i huset, samt mindre reparationer og forbedringer.

Og fordi vi ved, at dit sommerhus er noget særligt for dig, passer vi på det, som var det vores eget, ligesom du automatisk er dækket af en af branchens allerbedste forsikringer, hvis der, mod forventning skulle ske skade på dit indbo.

Alle har forskellige ønsker

Vi ved dog også, at alle har forskellige ønsker og behov, når det kommer til sommerhusudlejning. 

Måske har du dit sommerhus så kært, at du gerne selv vil stå for rengøring og tjek efter endt lejemål - ligesom du også selv vil fikse kaffemaskinen, der er kalket til.

Derfor kan du også selv vælge at gøre rent og foretage eftersyn af huset, hver gang det har været lejet ud, og oven i købet tjene lidt ekstra på det.

Alt dette taler vi om, når vores rådgiver besøger dit sommerhus. På denne måde får vi afstemt forventningerne og sat de bedste rammer op for udlejningen af dit sommerhus.

Bestil en uforpligtende udlejningsvurdering

Nysgerrig på at udleje?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på, hvad du kan tjene ved at udleje dit sommerhus hos Feriepartner.

Ugyldig e-mail

Nysgerrig på at udleje?

Indtast nedenstående oplysninger og hør mere om de mange muligheder der er for udlejning af netop dit sommerhus.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Vi har brug for adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Tak for din interesse

Vi er glade for at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert indenfor kort tid.

Luk