Forsikring under udlejningen af dit sommerhus

Hos Feriepartner går vi meget op i, at du skal føle dig tryg ved udleje dit sommerhus hos os. Derfor er du automatisk dækket af vores forsikringsordning, der dækker lejerforvoldte skader på indboet i dit sommerhus op til 75.000 kroner.

Det er meget sjældent, at vores gæster ikke behandler et af vores udlejede sommerhuse ordentligt - men selv den bedste kan komme til at ødelægge inventar ved en fejl.

Derfor tilbyder vi, som en del af vores lejeaftale, en forsikringsordning, som tager hensyn til, at du udlejer dit sommerhus, og som dækker, når uheldet er ude - det gør din egen private forsikring nemlig ikke nødvendigvis.

Med denne forsikringsordning er du godt klædt på til en travl udlejningssæson.

Hvad dækker forsikringen?

Med Feriepartners indboforsikring, som vi automatisk tegner for dig, er dit sommerhus og alt inventar dækket med helt op til 75.000 kroner per lejemål.

Og med en selvrisiko på 500 kroner pr. skade, bliver du ikke flået, hvis der sker lejerforvoldte skader, når dit sommerhus er lejet ud.

Hvis en gæst for eksempel får sat sig forkert på en havestol, så den kollapser, så dækker forsikringen, og vi sørger for, at du som husejer modtager erstatning for skaden.

Hvad dækker forsikringen ikke?

Når du udlejer dit sommerhus, bliver det naturligvis brugt mere, end hvis det kun var dig selv, der kom der.

Derfor vil der naturligvis forekomme naturlig slitage på indboet, som vores forsikring ikke dækker.

Ligeledes må det også betragtes som almindelig slid, hvis der i løbet af en udlejningssæson ryger et par drikkeglas og bestik, og derfor dækker indforsikringen altså heller ikke skader på små effekter.

Det er desuden dit ansvar som udlejer at have en tyveriforsikring på dit sommerhus.

Læs mere om forsikringsbetingelserne og blive klog på, præcist hvad forsikringen dækker - se punkt 3. Indbo-Ansvar.

Ny forsikringsordning fra 2020 - Tryghed+

Fra 2020-sæsonen udbyder vi, i samarbejde med Gjensidige Forsikring, en ny forsikring til vores husejere. Fra 2020 er du altså automatisk dækket af Tryghed+, når du lejer dit sommerhus ud gennem Feriepartner.

Tryghed+ er en af branchens allerbedste forsikringer, der dækker lejerforvoldte skader i endnu højere grad end den nuværende forsikring, vi tilbyder.

Tryghedsforsikringen dækker de pludselige og uforudsete skader, der kan opstå, når dit sommerhus er udlejet. Med Tryghed+ er du også dækket i tilfælde af lejetab og/eller hærværk.

Du kan læse mere om forsikringen i Tryghed+-brochuren.

Bestil en uforpligtende udlejningsvurdering

Nysgerrig på at udleje?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på, hvad du kan tjene ved at udleje dit sommerhus hos Feriepartner.

Ugyldig e-mail

Nysgerrig på at udleje?

Indtast nedenstående oplysninger og hør mere om de mange muligheder der er for udlejning af netop dit sommerhus.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Vi har brug for adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Tak for din interesse

Vi er glade for at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert indenfor kort tid.

Luk