Kunsthåndværk i Tversted

Der venter dig store kunstoplevelser, når du besøger Tversted og omegn. Fordyb dig i finurlige, vedkommende og rørende værker, find inspiration til dine egne og køb minder med hjem
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Et skatkammer fyldt med kunst

Gennem generationer har det specielle lys på toppen af Danmark inspireret og tiltrukket en stor mangfoldighed af kunstnere og kunsthåndværkere.

Også i dag er det nordlige Jylland noget ganske særligt for de kreative sjæle, og derfor finder du et rigt kunst- og kulturmiljø i og omkring Tversted.

Tag på opdagelse i det kunstneriske landskab og mød kunsthåndværkerne på deres hjemmebane - i galleriet, på værkstedet eller ude i naturen med staffeliet.

Få en snak med ravsliberen, keramikeren, maleren, antikvaren, glaspusteren eller pottemageren om hans/hendes kunst og få inspiration med hjem til dine egne kunstneriske udfoldelser.

Eller køb din favorit blandt det bugnende udvalg af unikaer og få et unikt minde med hjem fra din sommerhusferie i Tversted.

Kunst på cykel

Det er oplagt at springe på cyklen og cykle rundt til gallerierne og værkstederne.

På denne måde kommer du igennem de mange små landsbyer og mærker den hyggelige stemning - og måske støder du på et galleri, du ikke havde planlagt at besøge.

Og så gør det heller ikke noget, at naturen i og omkring Tversted har et fantastisk cykelterræn med smuk udsigt, uanset hvorhen du kigger.

Men pas på. Hvis du let bliver fristet, kan det godt blive svært at have alle dine køb med hjem på bagagebæreren.

Glaskunst

Keramik

Ravsliberi

Strik

Marskandisere

Luk