Ishuse i Tversted

I Tversted finder du Vendsyssels bedste og mest kultagtige isvaffel med hjemmelavet guf i Det Grå Ishus - men også Polarkiosken og Det Blå Ishus byder på himmelske søde sager til de varme sommerdage

Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Legendarisk guf og kæmpestor isvaffel

Vesterhavets bølger bruser i baggrunden, og du venter spændt på, at det bliver din tur til at komme til ved disken i et af Tversteds tre ishuse: Det Grå Ishus, Det Blå Ishus og Polarkiosken.

Ishusene er nemlig så populære, at køen snor sig hele vejen ud i de grønne klitter, der grænser op til stranden.

Spændingen kulminerer, da køen hurtigt forsvinder takket være de effektive iskunstnere, og det bliver din tur. Hvad skal du vælge? Hvor mange kugler? Hvor meget guf?

Den bedste guf i landet er flyttet

Det er i særdeleshed Det Grå Ishus' hjemmelavede guf, der agerer trækplaster for iselskere landet over.

Faktisk valfarter folk fra nær og fjern til Tversted for at smage en bid af himmeriget i form af den luftige, hvide masse.

Snyd ikke dig selv for at smage den hjemmelavede guf oven på en (eller flere) af de mange lækre isvarianter, ishuset byder på - vi garanterer, at du ikke fortryder det!

Eller hvad med gå "all local" og smage iskortets perle, en "Kæmpe Kalle Globeguffer" med hele 10 kugler, flødebolle og guf?

Opmærksomme læsere vil vide, at den berømte guf før var at finde i Det Blå Ishus - men det er nu altså rykket lidt længere op ad vejen til Det Grå Ishus.

Spisesteder i Tversted-området

Måske er den store "Kæmpe Kalle Globeguffer"-isvaffel med 10 kugler din aftensmad den dag, du besøger et af Tversteds ishuse.

Men skulle der komme andre dage i sommerhuset, hvor du ikke orker at lave aftensmad, så er der hjælp at hente. Tversted og omegn byder nemlig på en håndfuld lækre spisesteder, hvor du kan forvente endnu en velsmagende oplevelse.

Luk